Betonbiztos, hogy októberben levetíti a Disney+ a Mandalorian 2. évadát!

A producer Jon Favreau szerint jól állnak az utómunkával, mert a forgatást még a koronavírus tetőzése előtt befejezték.

Bár a Disney+ csatorna nézettségi adatai nem publikusak, az biztos, hogy úgy is hatalmas népszerűségnek örvend a The Mandalorian tévésorozat, hogy sok országban (ide tartozik sajnos Magyarország is), a mai napig nem vetítették le legálisan. Ettől függetlenül persze manapság már aligha van olyan internetező, aki ne hallott volna a cuki kis Bébi Yodáról. A Disney elnöke, Bob Iger pedig a nagy sikerre való tekintettel (ő azért tán csak látja a Disney+ nézőszámait...) meglebegtette év elején, hogy a széria akár spin offot is kaphat.

Forrás: Lucasfilm / The Walt Disney Company / Disney+

 

A legszerencsésebb Star Wars-rajongók idén októberben már a The Mandalorian második évadát is láthatják. Ezt maga az executive producer, Jon Favreau erősítette meg az ATX televíziós fesztivál virtuális kerekasztal-beszélgetésén, amit a Vanity Fair magazin munkatársa moderált.

Nagyon szerencsések vagyunk, hogy befejeztük a forgatást még a kijárási korlátozás életbe léptetése előtt. Hála annak, hogy a Lucasfilm és az ILM [a Lucasfilm saját trükkstúdiója, az Industrial Light & Magic] mindig is technológiai úttörők voltak, ma már képesek vagyunk arra, hogy az összes vizuális effektust, vágást és utómunkát távolról is megcsináljuk azokon a rendszereken keresztül, amelyeket ezek a cégek építettek ki nekünk.

Favreau emellett arról is beszélt, mire számíthat a néző a második évadban, amiben közvetlenül az előző részek folytatása fog következni, és nem egy új történetszál indul el.

Amikor együtt fedezzük fel az újonnan csatlakozott stábtagokkal a lehetőségeket, új karaktereket hozunk be, és a már meglévő szereplőkkel még mélyebbre ásunk le, az tényleg nagyon szórakoztató dolog, egy álom beteljesülése. Remélem, hogy a nézőknek is legalább annyira élvezetes lesz látni mindezt, mint amennyire nekünk az volt elkészíteni.

És hogy mire számíthatunk konkrétan az új évadban? Nagyjából erre:

(via Hollywood Reporter)