Bill Murray azt mondja, tanult az esetből

Most már csak azt nem tudjuk, pontosan mi az az eset, ami miatt leállították a filmje forgatását.

A Port is megírta a múlt héten, hogy a Searchlight Pictures felfüggesztette az Aziz Ansari, Seth Rogen és Bill Murray főszereplésével készülő Being Mortal (Halandónak lenni) című film forgatását, mivel nem megfelelő viselkedés miatt bepanaszolták Murray-t. A forgatás március végén kezdődött, és nagyjából már félúton járt a stáb, mielőtt a múlt héten leállították volna a munkát.

A hétvégén Murray is kommentálta az esetet a CNBC televíziónak adott interjújában, de részleteket ő sem árult el.

Véleménykülönbségem volt egy kolléganővel. Csináltam valamit, amit én viccesnek gondoltam, de ő nem így fogta fel.

A stúdió helyesen akart cselekedni, ezért leállították a produkciót, hogy ki tudják vizsgálni az esetet” – nyilatkozta a sztár.

Murray állítólag azóta is kapcsolatban van a megsértett nővel, és reméli, hogy tudják folytatni közösen a forgatást.

A jelen helyzet szerint beszélünk egymással, és próbálunk kibékülni. Mindketten profik vagyunk, mindketten kedveljük a másikat – azt hiszem. Ha nem tudunk kijönni egymással és megbízni a másikban, akkor nincs értelme, hogy folytassuk a közös munkát”

– mondta a színész, hozzátéve, hogy az, amit gyerekként viccesnek gondolt, ma már nem ugyanúgy hangzik.

Változnak az idők és a dolgok, és fontos, hogy ezt én is felfogjam.”

A színész nyilatkozatából az is kiderült, hogy a stúdió illetékeseivel egyelőre nem tárgyalt az ügyről, csak az érintett kolleginával.

Azt tehát továbbra sem tudni, ki lehet az a nő, akit Murray megbántott, de a film női főszerepét alakító, aktivistaként is ismert Keke Palmer még a botrány kirobbanása előtt arról posztolt az Instagramján, hogy mennyire fontos a jó munkahelyi légkör, és hogy „nem minden tehetséges ember viselkedik professzionálisan”.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

BIG BOSS ?? (@keke) által megosztott bejegyzés


Via: Variety