Bitang jó, de nagyon spoileres előzetest kapott a Pókember: Idegenben

Aki még nem látta a Bosszúállók: Végjátékot, inkább ne kattintson rá! Mi szóltunk!

Újabb előzetes jött ki a július 4-én Magyarországon is mozikba kerülő Pókember: Idegenben című, új Marvel blockbusterhez, ami végleg lezárja a szuperhősök 11 éve hömpölygő történetfolyamának 3. fázisát. A trailer viszont eléggé spoileres lehet azoknak, akik még nem látták a Bosszúállók: Végtelen háborút, és erre maga főszereplő, a Pókembert alakító Tom Holland is felhívja a figyelmet a videó elején. Íme:

V I G Y Á Z A T ,  S P O I L E R V E S Z É L Y ! ! !

Az új Pókember-film tehát a Bosszúállók: Végjáték után, vagyis Tudjukki halálát követően játszódik, amikor a csettintős elporladásból visszahozott Peter Parker épp európai vakációra indulna az iskolai barátaival – ám Nick Fury és a S.H.I.E.L.D. óvilági központja belerángatja egy újabb világmegmentésbe. Érdekes, hogy a fenti képsorok alapján Mysterio (Jake Gyllenhaal) a S.H.I.E.L.D.-ügynökkel együttműködő jófiú egy alternatív földi valóságból, aki olyan szerkóban repked, mint Vasember, és durvábban szórja az energianyalábokat a kezéből, mint Doctor Strange és Thor együtt véve! De kell is az efféle szupererő, mert az ellenfeleik is ebből az alternatív univerzumból ruccantak át ide a Földre, és szemlátomást a négy elem fölött parancsolnak: Olvasztár (Molten Man) például afféle gonosz tűzlény, Vízembert (Hydro-Man) pedig már ismerhetjük a régi Pókember-filmekből.

Az viszont valószínűleg nem lesz váratlan fordulat, hogy Mysterio végül Pókember ellen fordul, hiszen az eredeti Marvel-képregényekben is ellenségek voltak, és nem országos cimborák. Persze lehet, hogy pont az lesz a nagy csavar, hogy az alkotók tudják, hogy mi tudjuk, hogy Mysterio gonosz, itt meg mégis egy jópofa, de kicsit öntelt, önkéntes világmegmentő lesz, és Fury kénytelen vele dolgozni, mert a duci Thor a Galaxis Őrzőivel lóg, Marvel Kapitány meg épp a világegyetem túlfelén robbant anyacsavarokká egy űrflottát. (via The Wrap)