Brad Pittnek annyira bejött a kaszkadőrszerep, hogy már kaszkadőr nélkül forgat

Dublőrt alakított az Oscar-díjat hozó Volt egyszer egy... Hollywoodban, aztán úgy maradt: új filmjében már ő maga csinálta meg az akciójeleneteit.

Brad Pitt az új Tom Cruise: a legfrissebb hírek szerint annyira tetszett neki, hogy a 2019-es Volt egyszer egy... Hollywoodban egy '60-as évekbeli kaszkadőrt alakított (amiért ráadásul Oscar-díjat is kapott tavaly!), hogy azóta az új filmjében állítólag már nem is használt kaszkadőrt, hanem ő maga csinálta meg szinte az összes akciójelenetét. Az új filmje Bullet Train címen fut, a rendezője pedig nem más, mint a John Wicket, a Deadpool 2-t és az Atomszőkét is levezénylő egykori kaszkadőr, David Leitch. Ő volt egyébként Brad Pitt dublőrje a Harcosok klubjában, a Trójában, a Mr. és Mrs. Smith-ben és az Ocean-filmekben.

Forrás: InterCom

 

Greg Rementer, a Bullet Train second-unit directora és kaszkadőr-koordinátora ezt nyilatkozta a napokban Brad Pittről és a filmről a Vulture magazinnak:

Brad maga csinálta meg a fizikai kunsztok 95 százalékát – vagyis a harcokat. Olyan, mint egy született atléta. Nagyon odatette magát! Soha nem dolgoztam még olyan alkotáson, ahol ennyi jó színész ilyen kiválóan teljesítette volna a mozdulatokat az edzéseink során. Brad [Pitt], Brian [Tyree Henry], Michael Shannon, Hiroyuki Sanada, Andrew Koji – ezek a színészek mind nagyszerű akciójeleneteket forgattak, és a legtöbb mozdulatot saját maguk csinálták meg.

A nagyjából 80 millió dollárból készülő Bullet Traint már tavaly ősszel leforgatták, a világméretű koronavírus-járvány miatt igen szigorú biztonsági előírások mellett. A Sony Pictures gyártásában elkészült filmnek jelenleg ugyan még nincs premierdátuma, bár egy 2021-es mozibemutató már szóba került. A sztoriról viszont lehet tudni egy-két dolgot: az akciódús események egy száguldó vonaton játszódnak, ahol Brad Pitt egy vérfürdőt rendező bérgyilkoscsapat egyik marcona tagja. Rajta, és a fent említett, kaszkadőrjelenetekben brillírozó színészek mellett Sandra Bullock, Joey King, Zazie Beetz, Aaron Taylor-Johnson és a Puerto Ricó-i rapper, Bad Bunny is látható lesz a filmben. (via Indiewire)