Bradley Cooper pár éve majdnem otthagyta a színészi pályát

A Másnaposok-trilógia, a Napos oldal, az Amerikai botrány és a Csillag születik sikert sikerre halmozó sztárjának Paul Thomas Anderson szerepajánlata hozta vissza az életkedvét.

Bradley Cooper nemrégiben elárulta, hogy majdnem abbahagyta a színészkedést, ám Paul Thomas Anderson szerepet ajánlott neki az új, Licorice Pizza című filmjében, ezért végül meggondolta magát. A 47 éves színész, aki éveken át sikert sikerre halmozott olyan filmekkel, mint a Másnaposok-trilógia, a Napos oldal, az Amerikai botrány és a Csillag születik (amelynek ráadásul nemcsak az egyik főszereplője, de a rendezője is ő volt), egy friss interjúban arról beszélt, hogy néhány évvel ezelőtt a szakmája feladásának határán állt.

Az ok, amiért nem hagytam abba a színészkedést, Paul Thomas Anderson volt. Amikor felhívott azzal, hogy talán szerepelhetnék a filmjében, úgy éreztem, de tényleg, hogy az is jó lenne, ah csak kinyitnék egy ajtót. Bármit megtennék.
Forrás: Steven Ferdman / Getty Images

 

Az 1970-es évek Amerikájában játszódó Licorice Pizza történetének középpontjában egy utcán felnőtt gyerekszínész (Cooper Hoffman) és egy Alana nevű idősebb nő (Alana Haim) viharos kapcsolata áll. Bradley Cooper egy kisebb mellékszerepben tűnik fel: ő alakítja a valóságban is létező filmproducert, Jon Peterst – aki történetesen pont az 1976-os és a 2018-as Csillag születik producere, de olyan filmeken is bábáskodott, mint a Flashdance, a Vérbeli hajsza, az Esőember, a Batman, a Batman visszatér, és a Tango és Cash.

(via The independent)

 

A Port.hu zenés sorozata első évadának utolsó részében Király Attila színész és szinkronszínész ült be a dobok mögé.