Brie Larson is csatlakozik a Halálos iramban családjához

Kiderült, hogy természetesen mindig is erről álmodott.

Minden idők leghosszabb és legtöbb pénzt termelő autós akciósorozata jövőre már a 10. felvonásához ér, és egyre több dolgot tudunk meg a produkcióról. Az már biztos, hogy Vin Diesel hiába szerette volna elásni a csatabárdot Dwayne Johnsonnal, a kopasz sztárkolléga nemet mondott a folytatásra, Aquaman, azaz Jason Momoa viszont már aláírt, ő fogja alakítani a főgonoszt. A Család tagjai közül természetesen visszatér Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson és Sung Kang, de a szériához a 8. részben csatlakozott Charlize Theron is feltűnik újra.

A legújabb igazolást pedig maga Vin Diesel jelentette be az Instagramján egy Brie Larsonnal közös fotót posztolva.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vin Diesel (@vindiesel) által megosztott bejegyzés

„Igen, igen, igen… látjátok ezt az angyalt a vállam fölött, ahogy megnevettet, és azt mondjátok, hogy ő Marvel Kapitány. De amit még nem láttok, az a karakter, akit a Halálos iramban 10-ben bemutatunk majd. El sem tudjátok képzelni, mennyire fantasztikus lesz ő a mitológiánk számára. Túl a szépségén, az intellektusán és az Oscarján, olyasmit ad hozzá a filmhez, amire talán nem számítottatok, de nagyon is ki voltatok rá éhezve. Üdv, a CSALÁDBAN, Brie.”

Larson stábjából egyelőre senki nem kommentálta a hírt, de amikor még februárban megkérdezték a színésznőt a Super Bowl szünetében bemutatott Nissan-reklámja kapcsán, hogy szeretne-e bekerülni a Halálos iramban francise-ba, nagyom lelkesen nyilatkozott.

Kérlek, kérlek, mondjátok el mindenkinek, hogy én is szerepelni akarok a sorozatban! Megszállott rajongó vagyok, imádom őket. És miattuk elkezdtem jobban értékelni az autókat. Hihetetlenek. Szóval csatlakoznék, naná.”

via: THR