Vin Diesel ki akar békülni Dwayne Johnsonnal

A színész nyilvánosan kérleli kopasz kollégáját, hogy térjen vissza a Halálos iramban fináléjára.

A Porton is megírtuk többször (legutóbb egy hónapja), hogy micsoda ádáz ellentétek feszülnek a Halálos iramban franchise két sztárja, Vin Diesel és Dwayne Johnson közt. Utóbbi a 2011-es Halálos iramban: Ötödik sebesség idején csatlakozott be állandó csapattagnak az akciószériába, de csak a 2017-es Halálos iramban 8 idején ugrottak egymásnak nyilvánosan is.

Johnson állítólag amiatt haragudott meg a kollégájára, mert Diesel szerinte nem dolgozott 200 százalékosan a franchise-on, Diesel pedig féltékeny lett a Sziklára, amiért az expankrátor karaktere népszerűbb lett a rajongók körében, mint az övé, ráadásul kapott egy saját spin offot is (ez lett a Halálos iramban: Hobbs & Shaw).

2011 - A régi szép idők, amikor még együtt volt a teljes Család (Forrás: Getty Images, Peter Wafzig)

A helyzet odáig eszkalálódott, hogy a Szikla  chicken shitnek és candy assnek (szarházinak és beszari fingnak) nevezte Vin Dieselt egy Instagram-posztban, és később egy interjúban azt állította, hogy a Halálos iramban-filmekben dolgozó stábtagok közül többen megköszönték, hogy ilyen markánsan nyilvánított véleményt. Ezt követően személyesen is találkoztak, de nem tudták elsimítani az ellentétüket. Johnson erre így emlékszik vissza: „Ő és én jól elbeszélgettünk a lakókocsimban, és ebből a beszélgetésből tényleg csak az derült ki, hogy mi a spektrum két különböző vége vagyunk. És megegyeztünk abban, hogy ezt így is hagyjuk.”

Diesel idén júniusban, a Men's Health-nek adott interjújában elmagyarázta, hogy a feszültség forrása az volt, hogy "keményen fogta a színészt, hogy színészi játéka odáig jusson, ahova kell", amire persze Johnson is reagált, baromságnak nevezve ezt az állítást.

Ehhez képest meglehetősen váratlan fordulat, hogy Diesel most egy nyilvános Instagram-posztban kérleli Johnsont, hogy ássák el a csatabárdot, és térjen vissza a Halálos iramban 10 kétrészesre tervezett franchise-fináléjában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vin Diesel (@vindiesel) által megosztott bejegyzés

A posztban a kistestvérének nevezi a színészt, hozzátéve, hogy a gyerekei máig Dwayne bácsiként emlegetik, és az ünnepekkor jókívánságokat küldenek egymásnak.

…eljött az idő, a [széria] öröksége kötelez. Ahogy azt neked évekkel ezelőtt megmondtam, be fogom tartani a Pablónak [Paul Walkernek] tett ígéretemet. Arra esküdtem fel, hogy a sorozat lehető legjobb fináléját fogjuk megcsinálni a 10. résszel.”

Diesel szerint senki más nem alakíthatja Hobbs karakterét, ezért Johnsonnak vissza kell térnie.

Remélem, átérzed a helyzet súlyát, és betöltöd a végzeted.”

A Halálos iramban 10. része 2023. április 7-én kerülhet a mozikba, és a tervek szerint a társulat állandó tagjai közül Tyrese Gibson, Sung Kang, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster és Michelle Rodriguez is visszatér, a rendezői székben pedig ismét Justin Lin ül.

Via: Variety

A Port.hu SZESSÖN című sorozatának meghívott vendége Szabó-Kulcsár Edina, aki egy eddig ismeretlen oldalát mutatja meg. A tévében többször is láttuk már, a social médiában is sokan követik, de azt talán még a legnagyobb rajongói sem sejtik, hogy mennyire tud gitározni.