Bruce Willis ezúttal az űrben puffant le mindenkit

Befutott egy előzetes a 65 éves akciósztár új sci-fijéhez, a Cosmic Sinhez. Olyan rossz, hogy az már jó!

Erősen B-kategóriás marhaságnak tűnik Bruce Willis legújabb sci-fije, a Kozmikus bűn (eredeti cím: Cosmic Sin), de alighanem pont ez volt a készítők célja. A 65 éves akciósztár ugyanis olyan röhejes vagánysággal lődözget benne a csillagok között, mintha csak valami filléres akciómozit nézne az ember a '90-es évek egyik szombat estéjén a Szív TV-n. Nem hiszed? Akkor indítsd el a lenti az előzetest!

Az űrhajókkal, robotpincérekkel, csatapáncélokkal, futurisztikus masinákkal és egyéb sci-fi kellékekkel jócskán megpakolt film 2524-ben játszódik, 400 évvel azután, hogy az emberiség elkezdte gyarmatosítani a naprendszer bolygóit. A történet főszereplője a nyugdíjas űrtábornok, bizonyos James Ford (Bruce Willis), akit újból hadba hív a haza, miután egy távoli planéta katonáit ellenséges idegen flotta támadja meg. Az emberiség és az űrlények közti helyi konfliktus egy elkerülhetetlen csillagközi háborúvá fajul, ezért Ford tábornok kénytelen összeállni Eron Ryle tábornokkal (Frank Grillo), hogy egy elit űrgárdistákból álló csapattal megállítsák a közelgő inváziót, még mielőtt túl késő lenne.

Nem ez lesz egyébként Bruce Willis első ócska sci-fije: tavaly mi is hírt adtunk arról itt a Port.hun, hogy kedvenc kopasz akciósztárunk Breach (illetve korábban még: Anti-Life) címmel forgatta le a szegény ember Alienjét, amelyben a tomboló pestisjárvány elől menekülő csillagközi bárka legénysége rádöbben, hogy a fedélzetre került alakváltó űrlény le akarja mészárolni az emberiség utolsó megmaradt képviselőit is... A Breach és Cosmic Sin forgatókönyvírója ugyanaz az Edward Drake, aki a Kozmikus bűn stábjában mára rendezővé lépett elő. A Breach idén februárban, a Cosmic Sin márciusban lesz látható, bár gyaníthatóan csak dvd-n lesz sikeres, és nem a világméretű koronavírus-járvány miatt amúgy is takaréklángon égő mozikban fog kasszát robbantani. (via Movieweb)

Forrás: Saban Films