Bruce Willisre is rá lehet hozni a frászt

Legalábbis Die Hard 4.0 – Legdrágább az életed-beli partnerének, Justin Longnak sikerült. Nézd meg a videót!

A People TV Couch Surfing című műsorának vendégeként a fiatal színész, aki a Die Hard széria 2007-es, negyedik részében játszotta Bruce Willis karakterének, John McClane-nek a segítőtársát, egy igazán vicces sztorit osztott meg a műsorvezetővel és a nézőkkel a film forgatásáról. Történt ugyanis, hogy az egyik autós üldözés felvétele előtt az akciósztár figyelmeztette Longot, hogy esetleg vegyen be egy kis Daedalont, mert elég rázós menet lesz.

Forrás: Jeff Kravitz / FilmMagic / Getty Images

 

A legtöbb filmben általában csak színlelik a gyorsaságot, amikor a színészek egy járműben vannak, ám itt valóban nagyon gyorsan hajtottak az autóval, és jól össze-vissza rázták őket. Long pedig azt a kis tréfát eszelte ki, hogy amikor a jelenet végén Willis egy pillanatra elfordult, berakott a szájába egy kevéske zabkását, majd amikor a sztár megkérdezte tőle, hogy érzi magát, eljátszotta, hogy elhányja magát.

„Sosem láttam John McClane-t pánikba esni, hiszen a filmekben nem pánikol, de ez az eset kivétel volt.

Kiba*ottul kitörte a frász, alig győzte rángatni az ajtót, hogy minél előbb kijusson a kocsiból”

– nosztalgiázott a kis tréfamester. Bónusz: a jelenetet a kamera is rögzítette, mivel a kameraman tudta, hogy Long készül valamire. Bónusz 2.: Justin Long kiválóan utánozza Bruce Willist a sztorizgatás közben.


(via The Wrap)