Brutálisan jó előzetes jött ki az új Hellboy mozifilmhez!

Fejlevágás, szemkinyomás, feldarabolt Milla Jovovich, káromkodó Iain McShane, elvetemült okkult nácik! Horzsolni fog a Pokolfajzat-reboot!

Brutálisan jó előzetes jött ki az új Hellboy mozifilmhez, amiben nem Ron Perlman lesz a jók oldalára állt, kőkezű démonfajzat, hanem a Stranger Things mogorva seriffje David Harbour! Íme a trailer, amiben van fejlevágás, szemkinyomás, okkult nácik, feldarabolják aztán újra összevarrják a film főgonoszát, a boszorkányúrnőt alakító Milla Jovovich-ot! Ian McShane pedig, aki ezúttal Hellboy nevelőapját, Bruttenholm professzort alakítja, olyan vaskosan káromkodik benne, mint anno a Deadwoodban!

Figyelem! A Hellboy magyarországi forgalmazója 18 éven aluliaknak nem ajánlja a filmet! A lenti előzetes a nyugalom megzavarására alkalmas véres jeleneteket, ronda szörnypofákat és csúnya beszédet tartalmaz (sőt, szinte csak ezekből áll!!!), ezért mindenki ezek tudatában, saját felelősségre tekintse meg a videót!

Pokolfajzat ezúttal nem a Guillermo del Toro-féle filmekből megismert segítőtársaival vág rendet a gonoszok közt, azaz nem látjuk viszont sem a kétéltű Abe Sapient, sem a piromán Liz Shermant. Megkapjuk viszont helyettük csapattársnak a Hellboy-képregényekből már ismerős arcokat, a cseregyerekként felnevelt Alice Monaghant (Sasha Lane), a vérszomjas jaguárrá átváltozni képes Ben Daimiót (Daniel Dae Kim) és a rákolló kezű ponyvahőst, Lobster Johnsont (Thomas Haden Church)! Magyarországi premier: április 11.  (via Indiewire)