Chris Evans elmesélte, melyik volt élete legrosszabb meghallgatása

Ő is benne lett volna a 2009-es A szervben, de folyton beégett Seth Rogenék előtt.

Roppant izgalmas, tíz évvel ezelőtti sztorit mesélt el a Backstage.comnak a Marvel-szuperhősfilmek sztárja, az Amerika Kapitányt alakító Chris Evans. Az eset még 2009-ben történt, amikor a 39 éves sztárt Jody Hill rendező-forgatókönyvíró és Seth Rogen behívta szereplőválogatásra A szerv című akcióvígjátékhoz (a filmben Seth Rogen egy bevásárlóközpont rendőri karrierről álmodozó biztonsági őrét alakította.

Fotó: Jeff Kravitz / FilmMagic / Getty Images

 

Chris Evans így emlékezett vissza az ominózus meghallgatására:

Besétáltam a szobába, ott volt Seth [Rogen], a rendező és a producer. De ki tudja, milyen okból az agyam kisikoltott, és csak azt ordította belül, hogy nem, nem, nem! Elkezdődött a meghallgatás, de körülbelül három sor felolvasása után hullámokban tört rám az izzadás, és kipirult az arcom. A casting közepén azt kellett mondanom, hogy »sajnálom, srácok, de most szünetet kell tartanom«. És a legrosszabb az volt, hogy ők meg hihetetlenül kedvesek voltak velem, és olyanokat mondtak, hogy »Ugyan már, nem kell! Jó volt! Nagyszerű voltál!« Megkértem őket, hadd menjek ki a folyosóra, hogy összeszedhessem a gondolataimat. Kimentem a folyosóra, összeszedtem a gondolataimat, és jót nevettem magamon. Visszamentem, újrakezdtük, erre az egész sz*rság megismétlődött! Kipirosodott az arcom, és elkezdtem izzadni...

Evans ezután felhívta az ügynökét, és azt mondta neki:

Akár megkapom ezt a filmet, akár nem, nem hagyhatom, hogy ilyen keserű íz maradjon a szájukban! Holnap visszajövök, és megcsinálom újra!

Így is történt. Csakhogy...

Megint jött a verejtékezés és a hőhullám, és megint meg kellett állnom. Már csak annyit mondtam: »Srácok, nagyon sajnálom... Most inkább lelépek...« Sosem kaptam meg végül a szerepet.

(via Digitalspy.com)