Clint Eastwood érzelmes búcsút vett 61 évesen elhunyt élettársától

Christina Sandera és a 94 éves sztár 2014-óta voltak együtt.

61 éves korában elhunyt Christina Sandera, a 94 éves Clint Eastwood élettársa. A westernlegenda a halálhír hivatalos bejelentése után egy közleményt adott ki, amelyben kedves szavakkal emlékezett meg párjáról: 

Christina egy kedves, gondoskodó nő volt, és nagyon fog hiányozni.

Clint Eastwood és Christina Sandera 2014-ben ismerkedtek meg, amikor az asszony hoszteszként dolgozott a színész tulajdonában lévő kaliforniai Mission Ranch Hotel & Restaurantban (a hely Carmel-by-the-Sea városában van, ahol Eastwood egy időben a polgármesteri tisztséget is betöltötte). A pár a magánéletét következetesen távol tartotta a rivaldafénytől, csak néhány filmes díjátadón és hasonló hivatalos eseményen jelentek meg együtt. Christina Sandera halálának pontos okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Christina Sandera és Clint Eastwood 2016-ban (forrás: Jason LaVeris/FilmMagic/Getty)

 

Clint Eastwood korábban kétszer volt házas, és több kolléganőjével is évekig együtt járt, a kapcsolataiból összesen nyolc gyereke született, köztük Scott Eastwood, aki maga is színész lett. Maggie Johnsont 1953-ban vette feleségül, de végül 1983-ban elváltak. A neves színész-rendező 1996-ban a híres tévéhíradós műsorvezetővel, Dina Ruizzal is összeházasodott, de 2014-ben tőle is elvált. Sondra Locke színésznővel 1975 és 1989 között volt együtt, ezalatt együtt forgatták le A törvényenkívüli Josey Wales című filmet. Frances Fisherrel, aki Eastwood egyik legjobb westernjében, a Nincs bocsánatban is szerepelt, a sztár a '90-es években kezdett el járni, de végül elváltak az útjaik.

(via Faroutmagazine.co.uk)