Daisy Ridley nem vállal több Star Wars-filmet

Mark Hamillnél még egy 10 éves is többet tud a Csillagok háborújáról. Star Wars-hírek és érdekességek.

Két hét múlva mozikban az idei év legjobban várt filmje, Az utolsó Jedik, így természetesen nem múlhat el egyetlen nap sem a Csillagok háborújával kapcsolatos hírek, pletykák és érdekességek nélkül. Ezek közül gyűjtöttünk most néhányat össze.

  • Az Ébredő Erő és Az utolsó Jedik sztárja, Daisy Ridley a Rolling Stone-nak adott interjújában azt mondta, a 2019-ben mozikba kerülő Star Wars IX után nem szeretné többet eljátszani a fiatal Erő-használó lányt, Reyt. A Disney és a Lucasfilm ugyanis bejelentett egy újabb mozitrilógiát, Daisy Ridley azonban csak három filmre írt alá, és bár saját bevallása szerint nagyon-nagyon szereti a Star Warst és örül, hogy ő lett az új filmek főhősnője, eléggé megviseli a hirtelen jött sztárság. (via Looper)
  • Az utolsó Jedik rendezője, Rian Johnson szerint nagyon meg fognak lepődni a Star Wars-rajongók, ha a december 13-i premier után beülnek a moziba. Az eddigi előzetesek ugyanis direkt komorak lettek, mintha valami grandiózus Wagner-opera lenne a VIII. epizód. Ehhez képest viszont a rendező azt állítja, inkább olyan vicces lesz az új rész hangulata, mint a régi Flash Gordon-filmeké. (via NME)
  • Mark Hamillról ismét kiderült, hogy nem ő a galaxis legnagyobb Star Wars-rajongója. Ezúttal egy 10 éves Csillagok háborúja-fanatikus kiskölyök, Britton Walker alázta porig Ellen DeGeneres tévéshow-jában, ahol a 66 éves színész a mókás című Walker Vs. Skywalker című, rögtönzött kvízjátékban vérzett el hatalmas röhögések közepette – itt lehet megnézni, hogyan. (via Movieweb)