Daniel Craig és Rami Malek csókja legendává vált

A Nincs idő meghalni sztárja újra felidézte az elhíresült 2019-es forgatási sztoriját, de a több ezer csókpartnerét már nem akarta inkább rangsorolni.

2019-ben mi is megírtuk itt a PORT.hu hasábjain, hogy Daniel Craig az új Bond-film forgatásán csókot lopott az egyik kollégájától, aki ráadásul nem más volt, mint a főgonosza, Rami Malek! Malek a pikáns sztorit a The Late Show című műsorban mesélte el Stephen Colbertnek:

Volt egy nagyon bonyolult jelenetünk, és éppen azt próbáltuk a mi remek rendezőnkkel, Cary Fukunagával. Már órák óta ültünk az asztalnál, és oda-vissza dobálóztunk a különböző ötletekkel, amikor végre megtörtént az áttörés, és meglett a jelenet. Ekkor [Daniel] megragadott és magához húzott. Nem tudnám megmondani, melyikünk kezdeményezte a dolgot, ő vagy én, de valahogy összecsókolóztunk. Ha jobban belegondolok, szerintem Daniel kezdeményezte. Vártam egy kicsit, visszatartottam a levegőt, felnéztem és megkérdeztem: »akkor ettől most Bond lány lettem?«
Forrás: Fórum Hungary

 

Most, ahogy az új James Bond-filmet már világszerte vetítik a mozikban (a PORT.hu kritikusa azt írta róla, hogy nagyon emberi, de attól még baromi izgalmas), Daniel Craig és Rami Malek az Entertainment Weekly magazinnak ismét felelevenítette az esetet. Craig így emlékezett vissza:

Megcsókoltam, oké? Sok embert megcsókolok. Nagyon barátságos fickó vagyok, de most nem sorolnék fel inkább senkit. Szörnyű, tényleg szörnyű dolog lenne rangsorolni a legjobb csókpartnereket. Hány embert is tudnék megsérteni? Szörnyű... Ezreket, emberek ezreit!

Craig ezután töredelmesen bevallotta, hogy bár sejtette, hogy ez a kis vallomása azonnal mémmé válik a neten, és futótűzként kezd majd terjedni, igazából nem is nagyon gondolt ebbe bele, mivel ő nincs is jelen a közösségi médiában. Különben valószínűleg nem tett volna rá a sztorira még egy lapáttal, és nem mesélt volna olyanokat, hogy minden jelenet végén csőrözött Rami Malekkal.

Nemrég egyébként egy másik Daniel Craig-mém is nagyot ment az interneten- Egyre-másra idézik fel azt a 2020-as Saturday Night Live-vendégszereplését, amikor a műsor egyik előadóját, a The Weeknd-et igencsak viccesen konferálta fel:

(via The Independent & EW.com)