Dwayne Johnson nem bírta tovább, megvallotta a legnagyobb bűnét

A megasztár visszatért abba a boltba, ahová lopni járt.

Johnson az Instagramon mesélte el a 350 millió követőjének, hogy miként lopott 14 éves korában a helyi kisboltból. Az edzőterembe menet minden nap betért a boltba, ahonnan egy nagy méretű Snickersszel távozott.

Végre kiűztem ezt az átkozott csokoládé démont, ami évtizedek óta rágott"

– kezdte a posztját, amiben elmeséli, hogy 87-ben kilakoltatták őket Hawaiiról, de most végre hazatért, hogy helyrehozza a hibáját. Ugyanaz a boltos állt a pultban minden nap, aki lebuktathatta volna, de soha nem tette meg.

Valahányszor hazajöttem Hawaiira, és elhaladtam a bolt mellett, mindig késztetést éreztem rá, hogy bemenjek, és magamévá tegyem az összes Snickers-szeletet, de ezúttal a megfelelő módon.”

Johnson így aztán – a videós csapata kíséretében – bevonult a boltba, felvásárolta az összes csokit, és elosztogatta a többi vásárló között, illetve hagyott párat a pult mellett is, hogy ha valaki lopni akarna, akkor inkább abból vegyen.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dwayne Johnson (@therock) által megosztott bejegyzés

A színész így zárt a posztját:

Nem változtathatjuk meg a múltat, és azokat a hülyeségeket, amit elkövettünk, de néha tehetünk hozzá egy megváltó lábjegyzetet, és közben talán mosolyt is csalhatunk néhány idegen arcára."

Ma már persze nem csokoládén él Johnson, a színész minden nap hatszor eszik, és étkezésenként ugyanazt. A szakácscsapata és az erőnléti edzője által összeállított reggelijében például tojás, hús (többnyire bölény), összetett szénhidrát (például zabpehely) és gyümölcs (általában papaya vagy áfonya) van, majd délelőtt 10-kor, az edzés után összetett szénhidrátokat, például rizst, csirkemellet és zöldséget fogyaszt.

A vacsorája pedig fehérjét tartalmaz halból, csirkéből, steakből vagy bivalyból, illetve összetett szénhidrátokat, például édesburgonyát és zöldséget fogyaszt.

Via: NME