Dwayne Johnson suttyomban látványos King Kong-filmet forgatott

Kijött a Rampage első trailere, albínó gorillával, gigantikus krokodillal, háznyi farkasemberrel!

Pár napja még csak új fotókat láthattunk Dwayne Johnson legújabb akciófilmjéből, a Rampage - Tombolás és rombolásból, most pedig már egy látványos trailer is kijött hozzá. Íme:

A film tehát egy látványos városrombolós mozi lesz, afféle szegény ember King Kongja és Godzillája, mivel itt George, az albínó gorilla valamint egy nagy, mutáns krokodil és egy sovány óriásfarkas veri majd szét a csillogó felhőkarcolókat. Dwayne Johnson egy orvvadászok ellen harcoló kommandó tagja, akinek a legjobb barátja a jelnyelvvel beszélő, albínó majom. George-on azonban egy nap valami furcsa, titkos katonai kísérletből származó ideggáztól tomboló szörnyeteggé változik, és a két másik gigaszörnnyel együtt el akarja pusztítani a világot. Dwayne Johnson pedig szeretné megmenteni a tudatmódosító szerektől szenvedő George-ot, másrészt a szétvert városban élő embereket, és persze egyenként akar lepofozni mindenkit, akinek köze volt ahhoz, hogy kísérleti nyúlnak használják az albínó gorillát.

A látványosan ígérkező film amúgy játékadaptáció. A Rampage nevű, kultikus 1986-os játéktermi videojátékot dolgozza fel, ahol a King Kong-szerű George-dzsal, a Godzilla-klón Lizzie-vel és egy Ralph nevű, óriás farkasemberrel kellett szétverni a toronyházakat.

A Rampage rendezője, Brad Peyton már a Törésvonalat is együtt forgatta a Sziklával. Magyarországi premier: 2018. április 19.