Dwayne Johnson teljesen komolyan gondolja a Nagy zűr Kis Kínában 2-t!

A Baywatch és a Jumanji után Kurt Russell kultfilmjét is feltámasztaná.

Dwayne Johnson az utóbbi időben nagyon ügyesen lovagolja meg a retróhullámot: folytatta a a közönségkedvenc Jumanjit, visszahozta a divatba a Baywatch fürdőgatyás-úszódresszes vízimentőit, és látványos szörnyfilmet csinált a '80-as évek egyik legkedveltebb arcade játékgépéből, a Rampage-ból. Most pedig elővette egy évekkel ezelőtti tervét: önálló filmmel folytatná Kurt Russell és John Carpenter 1986-os kultfilmjét, a Nagy zűr Kis Kínábant!

Rock és Hiram Garcia producer viszont nem egy újabb bugyuta remake-et akarnak, hanem folytatnák a keleti misztikummal felturbózott akciófilm sztoriját. Szerintük ugyanis Kurt Russell atlétatrikós, vagány hőse, Jack Burton, az országutak királya egyszeri és megismételhetetlen figura volt, akit a Szikla úgysem tudna helyettesíteni, inkább kitalálnak neki valami új konfliktust, ami majd nagyon látványos és vicces lesz. Azt már csak én teszem hozzá, hogy a legjobb az lenne, ha ebben az új sztoriban a 67 éves Russell is felbukkanna egy cameo erejéig.

John Carpenter egyébként képregényben már folytatta a filmet, abban a világtól elvonult, Floridában héderező, hatvanéves Jack Burton váratlanul rádióadást fog: a gonosz Chiang Dai át akarja törni Földet a Pokoltól elválasztó határt, hogy az új világ ura lehessen! (via Geektyrant)