Egy magyar családnál vendégeskedett Bill Murray

A Szellemirtók sztárja nem forgatni érkezett Magyarországra, hanem baráti látogatásra.

Murray az esetről beszámoló Blikk cikkéig és videójáig teljes titokban és inkognitóban volt hazánkban, ahol régi barátját, a magyar származású Michael Stengert és feleségét, Évát látogatta meg tököli otthonukban.

A látogatásra azért került sor, mert a házaspár már régóta hívta magához a színészt, aki a múlt hét végén épp Németországban volt, ezért úgy gondolta, itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy beugorjon az ismerőseihez.

A sztár felbukkanása állítólag annyira meglepetésszerű volt, hogy csak a repülőről írta meg, hogy érkezik. Ma pedig már indul is tovább Görögországba.
A kép illusztráció, a Szellemirtók - A borzongás birodalma premierjén készült Murray-ről, idén márciusban. Forrás: Michael Loccisano / WireImage / Getty Images


Michael Stenger és Bill Murray már 35 éve ismerik egymást: úgy ismerkedtek össze, hogy az 56-os emigráns férfi lett a színész limuzinsofőrje a Saturday Night Live című műsorban való szereplése alatt, majd a sztár privát sofőrjévé „léptette elő” Stengert, akivel időközben össze is barátkoztak.

Az ide kattintva látható, Murray-vel és barátaival forgatott videóból kiderül, hogy a sztár – aki a veterán autók nagy szerelmese – járt a dörgicsei Kaáli Autó-Motor Múzeumban, egy borfesztiválon, és hogy minden vágya volt cigányzenét hallgatni (azt nem tudni, ez a kívánsága végül teljesült-e).

Ja, és nagyon bejött neki az Unicum, mivel saját bevallása szerint tökéletesen lenyugtatta.


(via blikk.hu)

 

Még több Murray

10 dolog, amit nem tudtál az Elveszett jelentésről

Ki ne hagyjátok ma este a tévében Bill Murray és Scarlett Johansson megfoghatatlan love storyját! És ezeket az érdekességeket se a kulisszák mögül!

Tovább