Elstartolt a Jurassic World 3 forgatása, Dominion lett a film hivatalos alcíme

Colin Trevorrow rendező a Twitteren jelentkezett be az első munkanapján.

Colin Trevorrow, a Jurassic World rendezője és a Skywalker kora társforgatókönyvírója a Twitter-oldalán jelentette be: elstartolt a Jurassic World 3 forgatása. Az első munkanapon használt csapóról pedig azt is ki lehet olvasni, hogy az új dínós blockbuster alcíme Dominion, azaz Uralom lesz.

Azt, hogy miért pont ez a cím, egyelőre nem tudni. A film főszereplője, a raptoridomár Chris Pratt is csak annyival trollkodta meg a rendező fotóját a saját Instagram-oldalán, hogy bemásolta a dominion szó szótári jelentését, amiben egy példamondatban az ember uralma alá hajtja a természetet:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Day 1 of 100 JURASSIC WORLD do·min·ion /dəˈminyən/ 1. sovereignty or control. "man's attempt to establish dominion over nature” #JurassicWorldDominion Hold onto your butts.

chris pratt (@prattprattpratt) által megosztott bejegyzés,

 

Az viszont biztos, hogy Chris Pratt mellett benne lesz a filmben a Jurassic World 1-2 karakán tudósa, Bryce Dallas Howard is. De régi ismerősként láthatjuk majd viszont a Jurassic Park-trilógia főhőseit, vagyis Dr. Ian Malcom káoszelmélet-kutatót (Jeff Goldblum), Dr. Ellie Sattler paleobotanikust (Laura Dern) és Dr. Alan Grant (Sam Neill) paleontológust is!

A Jurassic World 3: Dominion amerikai premieridőpontját 2021. június 11-re tűzte ki a Universal filmstúdió. Reméljük, nekünk magyaroknak sem kell sokat várni rá! (via Hollywood Reporter)