Erotikus thrillerrel folytatódik a M3GAN című robotbabás horror

A SOULM8TE-ben már nem egy kislány android, hanem egy felnőtteknek szánt „szerelemrobot” gorombul be.

Tavaly „az év horrorjának” és „a TikTok-generáció rémfilmjének” lett kikiáltva a M3GAN, amelyben gyilkolni kezdett egy élethű robotbaba, amit eredetileg a gyermekek leghűségesebb társának és a szülők legnagyszerűbb szövetségesének álmodott meg a tervezője (a PORT.hu kritikája itt olvasható).

Az év kérdése: CGI vagy igazi kislány a M3GAN gyilkos babája?

A rendező sejtelmes választ adott, a stábtagoknak tilos nyilatkozni „az év horrorfilmjének” legnagyobb titkával kapcsolatban.

Tovább

 

A nagy sikerre való tekintettel már készül a folytatás, a M3GAN 2.0, de érkezik egy erotikus thriller is, amelyben már „egy felnőtteknek szánt játékbaba” gorombul be.

A SOULM8TE címen futó film 2026. január 2-án kerül majd a mozikba, a főszereplője pedig egy szomorú férfi lesz, aki egy mesterséges intelligenciával felturbózott androidot konstruál, hogy így birkózzon meg az elhunyt felesége után maradt ürességgel. Csakhogy miközben egy érző társat próbál létrehozni, az ártalmatlan „szerelemrobot” halálos veszedelemmé változik át...

Forrás: UIP-Duna Film

 

Az Atomic Monster és a Blumhouse koprodukciójában készülő film forgatókönyvét James Wan, a Fűrész és a Démonok között univerzum atyja írja, a rendező pedig Kate Dolan lesz.

(via Uproxx & Variety)