És akkor Logan elsétált a naplementébe

Új posztert kapott a 2017-es Rozsomák-film, és Hugh Jackman még egy képet is közzé tett, hagy örüljenek a rajongók.

Ősszel ugye bitang erős előzetes kapott a Logan című film, ami 2017 márciusában kerül majd a mozikba, de mivel addig még sok idő van, az érdeklődést meg fenn kell tartani, ezért a Logant/Rozsomákot alakító Hugh Jackman posztolt is egy szép új, naplementés, westernes posztert a Twittere.Nem, ezen nem szerepel X-23, és Logan valójában nem elsétál a naplementébe, hanem éppen elszántan gyalogol felénk, de ilyen apróságokon ne akadjunk fent. 

A színész, aki már több mint 15 éve alakítja a Marvel univerzum hősét, több fotót is közzétett a Twitteren a filmről. Az egyiken az előbbi kép látható egy épület falán, a másikon pedig a kissé megviselt, szakállas Logan egy leheletnyi naplementével. 

 

Néhány szerencsés egyébként már látta az első 40 percet a filmből, szerintük ez bizony nem egy újabb képregényes film lesz, hanem inkább egy modern western, és azok sem nyúltak nagyon mellé, aki az új poszter alapján a Mad Max is eszükbe jutott. Azok, akiket a Fox meghívott az előzetes vetítésre, azt is kihangsúlyozták, hogy erőszakban nem lesz hiány.