Eszelősen jó IMAX trailert és posztert kapott a Predator 4

Már csak egy hét, és sokévnyi szünet után ismét a mozikban kaszabolhat a raszta űrharcos!

Alig kell már csak egy párat aludni, hogy ismét hallhassuk a jó öreg Predátor kerregését: szeptember 13-án a magyar mozikban, egy napra rá pedig az észak-amerikai filmszínházakban is vadászni indul az űrbéli Ragadozó! A közelgő premier okán a Fox stúdió csúcsra járatta a marketinggépezetet, és a napokban egy pofás IMAX plakáttal, valamint egy IMAX-trailerrel örvendeztette meg a rajongókat.

Predator - A ragadozó című, negyedik Predator-filmben (oké, hatodik, ha az AVP 1-2-t is ideszámoljuk) benne lesz Olivia Munn, Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Thomas Jane, Augusto Aguilera, Yvonne Strahovski, Keegan-Michael Key, a Trónok harca Theonját alakító Alfie Allen, valamint Edward James Olmos, aki annak idején magyarul káromkodott a Blade Runnerben. A hivatalos tartalomismertető szerint az univerzum legerősebb, legravaszabb és leghalálosabb vadászai, a Predátorok más fajok DNS-ével tökéletesítették magukat, és miután egy kisfiú véletlenül visszacsalogatja őket a Földre, egyedül egy cinikus exkatonákból álló kommandó és egy elkeseredett tanárnő képes megakadályozni, hogy az egész emberiség győzelmi trófeaként végezze.

Shane Black és régi cimborája, Fred Dekker (akivel már A szörnycsapatot is együtt forgatta) egy igazi, régi vágású akció-scifit álmodtak meg, sok lövöldözéssel és cinikus humorral. Sajnos azonban a projekt el volt átkozva, több pótforgatást is el kellett rendelni, és a premier dátuma is elég sokat módosult. Reméljük, nem azért, mert a Fox stúdió a bevételek maximalizálása miatt valami gyerekmatinét ollózott össze Shane Blackék eredeti filmjéből... Pár nap, és kiderül! (via Geektyrant)