Ezeken a filmeken sírtak a sztárok legutóbb

Matt Damon, Tom Hanks, Eddie Murphy, Willem Dafoe és maga Amerika Kapitány, azaz Chris Evans is vallott róla, min hatódtak meg mostanság könnyekig.

A The Hollywood Reporter csapata a jelenleg is zajló Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon vadászta le a filmjüket kísérő sztárokat, hogy a Fishing for Answers sorozatuk keretében feltegyenek nekik pár jópofa kérdést, amire szinte lehetetlen nem őszintén válaszolni.

Matt Damon például elmesélte, hogy nemrégiben újranézte a gyerekeivel a Fel!-t, és azon – ahogy máskor is mindig – most is elpityeredett. A Szárnyas fejvadász 2049, a Haverok fegyverben, illetve a közelgő Tőrbe ejtve és No Time to Die sztárja, Ana de Armas a Hatalmas kis hazugságok második évadát nevezte meg, és bevallotta, hogy a sorozat több pontján is elbőgte magát.

Chris Evans sírós fajta. Forrás: The Hollywood Reporter

 

Tom Hanks azt mondta, egy Buck című dokumentumfilm rázta meg legutóbb, mivel volt benne egy ló, aki olyan súlyosan megsérült, hogy ő maga is tudta magáról, hogy el kell altatniuk. A legközelebb szintén a Tőrbe ejtvében felbukkanó Chris Evans pedig rendkívül érzelmes alkat: elárulta, hogy ő mindenen sír, akár egy jól megcsinált reklám is elég hozzá, hogy könnyekben törjön ki.

Willam Defoe ezzel szemben azt mondta, nem emlékszik, mikor sírt filmen utoljára – de még mielőtt azt gondolnánk, ennyire szőrös szívű, gyorsan hozzátette, hogy azért nem, mert igen gyakran hatódik meg. A nagy visszatérő, Eddie Murphy (Dolemite Is My Name) egy Good Times című hetvenes évekbeli blaxploitation sorozatot jelölt meg, amit gyakran újranéz, és negyven éve minden alkalommal megríkatja az a rész, amikor a James nevű figura meghal, a többiek pedig részt vesznek a temetésén.

A videó második felében a sztárok kapnak egy másik kérdést is: a szomorú téma után így arra válaszolhatnak, hogy gyerekként miről álmodoztak, milyen karakter bőrébe bújnának legszívesebben (Jennifer Lopez például Judy Jetsonéba A Jetson család című animációs sorozatból, mivel nagyon irigyelte, hogy van egy hatalmas szekrénye, amelyben egymás mellett sorakozik a rengeteg ruha).


(via The Hollywood Reporter)