Ezt nézi Tarantino a kisfiával

Egy film és egy sorozat is van, ami a közös kedvencük a 2 és féléves Leóval. Meg fogsz lepődni!

Az exkluzív sztoriról valami elképesztő oknyomozással a neves brit mozimagazin, az Empire rántotta le a leplet, amikor hamarosan induló podcastjéről, a The Video Archives Podcastről kérdezte QT-t és munkatársát/barátját, Roger Avaryt, és ennek farvizén akkor már szóba került az is, hogy mivel vezetik vagy vezették be a gyerekeiket a film csodálatos világába.

„Az én fiam még elég kicsi (2020. február 22-én született – a szerk.), szóval idáig még igazából csak egyetlen filmet látott” – mesélte Tarantino. „Azt hittem, épp egy Minyonok-rajzfilm megy, aztán rájöttem, hogy ez igazából a Gru 2. És a főcím alatt úgy tűnt, érdekli a dolog, szóval úgy voltam vele, hogy oké, akkor a jelek szerint megnézzük a Gru 2-t. Aztán egy idő után felkelt, elsétált a kanapé mögé, de közben azért figyelte a tévét.

Tarantino a 2014-es Comic-Conon. Forrás: Jerod Harris / Getty Images


Olyan 20 percig néztük, aztán eljött az ideje a sétának, szóval másnap néztünk belőle újabb 15 percet. És így a hét folyamán, apró adagokban néztük meg.

Tehát az első film, amit Leo látott, a Gru 2. lett”

– tette hozzá a mester. Csak nehogy a kis Leóból is egy, ezekhez az elvetemült ifjakhoz hasonló #GentleMinion legyen!

Az Empire oknyomozásának köszönhetően fény derült Quentin és Leo Tarantino egy másik közös kedvencére is: a Peppa malac című, tényleg a legkisebbeknek szóló angol animációs sorozatra, amit sokkal gyorsabban tudnak darálni, mint a Gru 2-t. „Őszintén szólva kifejezetten csípem Peppa malacot. Sokat nézem. És meg kell mondjam, hogy a Peppa malac az utóbbi évtized legnagyszerűbb brit importcikke” – vallotta be a direktor, aki úgy látszik, még nem hallott Paddington maciról.


(via Empire Online)