Felnyírt hajú, szénné tetovált gengszter lett a nyüzüge Shia LaBeoufból!

Itt az új előzetes a The Tax Collector című, Los Angeles-i bűnbandákról szóló, izgalmasnak ígérkező akciófilmhez.

Shia LaBeouf már korábban is igyekezett levetkőzni a Transformers és az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága miatt ráragadt nyüzüge, lúzer, de azért a végén győzedelmeskedő, barátságos akcióhős szerepét olyan filmekkel, mint a Harag vagy A nimfomániás. Az új filmje és az ottani fizimiskája azonban eléggé sokkoló lett, mivel korábban még nemigen láthattuk őt tetőtől talpig kitetovált, sittes mexikói bűnözőkkel cimboráló, könyörtelen Los Angeles-i maffiózóként! Márpedig LaBeouf így néz ki a The Tax Collectorban, amihez már ki is jött egy új előzetes. Íme:

A filmben a 34 éves LaBeouf alakítja a címbéli „adószedőt”, Creepert. Ő nem egy öltönyös aktakukac, hanem a Mágus nevezetű Los Angeles-i maffiafőnök veszedelmes jobbkeze, akinek az a feladata, hogy bármi áron begyűjtse a nagyfőnök jussát a nagyváros összes kispályás és profi gengszterének piszkos üzelméből. Az „adószedő” és a kollégája, David (Bobby Soto) igen könyörtelen nézeteket vall a százalékok behajtásában: nem ismer sem Istent, sem embert, és minden akadékoskodót befenyít, megkínoz vagy lepuffant a Mágus nevében. Kiskirályságuknak az vet véget, amikor a Mágus régi, nagy riválisa átteszi a székhelyét Mexikóból Los Angelesbe, és Davidnek hirtelen már nem is a behajtandó pénzek, sokkal inkább a saját testi épsége és a családja miatt kell aggódnia.

A The Tax Collector írója és rendezője David Ayer, a Kiképzés forgatókönyvírója és a Suicide Squad direktora. A forgalmazó RLJE Films augusztus 7-re tervezi a mozis premiert, és ugyanekkor debütálna a film a streaming szolgáltatóknál, valamint Digital HD formátumban a neten. (via Indie Wire)

Forrás: RLJE Films