Fergeteges karácsonyi videóban vall színt a ronda pulcsis Dwayne Johnson

A Szikla mesélt a tökéletes Mikulásról, a rajongók tetoválásairól és a legszörnyűbb ajándékáról is.

A Szikla, azaz Dwayne Johnson tavaly feszített a patinás szórakoztatóipari magazin, az Entertainment Weekly decemberi számának borítóján. Az akkor készült werkvideó viszont annyira népszerű lett, hogy a magazin idén is megosztotta, hogy nevessünk egy jót a karácsonyi készülődés és az ajándékok miatti idegeskedés alatt:

Dwayne Johnson a videóban mesél többek között arról, hogy neki nem a Mikulás, azaz Santa Claus hoz ajándékot, hanem Dwanta Claus, aki nagyjából úgy néz ki, mint ő:

Mindenkiről gondoskodik, nemtől, rassztól, életkortól függetlenül. Vad és rosszcsont, de azért szeretik. Pont olyan, mint a tequila! Rénszarvasok helyett bikák húzzák a szánját, és van egy kis segédje is, akit úgy hívnak, hogy Hobbes. Ja és szarvasagancsok vannak a fején. De nem úgy, mintha csak egy kalapot viselne, hanem ezek tényleg a fejéből nőttek ki! 

A Szikla emellett mesélt arról is, hogy a rajongói mindig elküldik neki a tetoválásaik fotóját, főleg ha az ő arcmását vagy maori mintáit varratják magukra. Megemlítette a legszörnyűbb karácsonyi ajándékát is (bár szerintem itt már csak hülyéskedett): egyszer gyerekkorában nem kapott semmit az anyukájától, ez volt a büntetés azért, mert nagyon rossz volt. (via Uproxx)