Gwyneth Paltrow cserben hagyta áldozatát egy síbaleset után

A súlyosan megsebesített férfi ezért most több millió dollárra pereli a színésznőt.

Az eset még 2016-ban történt egy Park City-beli síparadicsomban, ahol Paltrow február 26-án a Deer Valley Resort egyik kezdő pályáján olyan felelőtlenül és gyorsan síelt, hogy elgázolt valakit. Terry Sanderson azt állítja, a balesetben agysérülést szenvedett, ezenkívül négy bordája is eltört – most Utah államban perelte be a sztárt, 3,1 millió dollárra (közel 860 millió forint).

Sanderson állítása szerint Paltrow otthagyta sérülten a hegyen, és segítséget sem küldött. A 72 éves Sanderson keresetét egy ismerőse tanúvallomására alapozza, aki aznap vele síelt, és látta a történteket. A sérült férfi ugyanis nem látott semmit, mivel miután hátulról nekimentek és ellökték, elvesztette az eszméletét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

20 years later and I still got it #justlikeridingabike #ididntbreakanything ! @moncler @montagedeervalley

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által megosztott bejegyzés,

Az áldozat ragaszkodik hozzá, hogy nem azért pereli Paltrow-t, mert híres és gazdag. Csak nem találja illendőnek, amit művelt.

„Szeretném érvényre juttatni a jogaimat, és elmondani az igazságot”

– mondta Sanderson, akinek állítása szerint közel három évébe került benyújtani a keresetet, mert az agyrázkódás következtében nagyon lelassult, csökkent a cselekvőképessége, és előző ügyvédei sem voltak túl segítőkészek.

Mikor mégis sikerült elérnie egy Paltrow-t képviselő jogi irodát, azok egyáltalán nem voltak együttműködőek, sőt kifejezetten sugalmazták, hogy perelje csak be őket. Eközben Paltrow egyik szóvivője, Heather Wilson „teljesen alaptalannak” nevezte az állításokat – holott Sanderson ügyvédei szerint a sztár jogi képviselői nem vitatták, hogy a színésznőnek volt köze a balesethez, csak a felelősséget nem akarják vállalni.


(via Independent)