Gyomorszorítóan félelmetesre sikerült a Gyilkos halloween utolsó előzetese

A magyar mozikba október 21-én érkező horrorfolytatás új trailere ráadásul már magyar szinkronnal is elérhető.

A 2018-ban a sok gyatra remake és folytatás után ismét Jamie Lee Curtis főszereplésével, David Gordon Green rendezésében készült Halloween nagyot ment a mozikban: több mint 250 millió dollár bevételt hozott világszerte – ezzel a négy évtizedes múltra visszatekintő filmes franchise legjövedelmezőbb darabja lett, és megdöntötte a női főszereplővel dolgozó horrorfilmek legjobb nyitó hétvégi rekordját.

A Gyilkos halloween pontosan azon a halloweeni éjszakán veszi fel újból a fonalat, ahol az előző rész véget ért: percekkel azután, hogy Laurie Strode (Curtis), lánya, Karen (Judy Greer) és unokája, Allyson (Andi Matichak) otthagyják a maszkos szörnyeteget Laurie lángoló alagsorába zárva. Laurie-t életveszélyes sérülésekkel szállítják kórházba, és abban a hiszemben van, hogy végre megszabadult attól, aki egy életen át gyötörte.


Ám amikor Michaelnek sikerül kiszabadulnia Laurie csapdájából, a rituális vérfürdő folytatódik. Miközben Laurie próbálja leküzdeni fájdalmát, arra készül, hogy megvédje magát, és Haddonfield városát is arra ösztökéli, hogy fogjanak össze a megfékezhetetlen szörnyeteg ellen. A Strode család nőtagjai összeállnak Michael első ámokfutásának túlélőivel, és úgy döntenek: a saját kezükbe veszik a dolgokat, és igazságtevő csapatot alkotva vágnak neki, hogy egyszer s mindenkorra levadásszák a maszkos rémet.

A gonosz ma meghal – gondolhatnánk, ám (egyebek mellett) az IMDb-ről tudni lehet, hogy előkészületi fázisban jár a Halloween Ends című produkció, amit 2022 októberében mutatnak be, ismét Jamie Lee Curtis, Judy Greer és Andi Matichak főszereplésével, David Gordon Green rendezésében. És az ígéretek szerint (haha, persze) majd abban a filmben fog lezárulni Michael Myers és Laurie Strode sagája.


(via UIP-Duna Film)