Halott férjével akar maratont futni az új magyar vígjáték főhősnője - ELŐZETES!

Igazi sztárparádéval érkezik Herendi Gábor következő filmje. Itt az előzetese!

A közvetlen állami támogatás nélkül készült Futni mentem című romantikus vígjátékban olyan színészek szerepelnek, mint Udvaros Dorottya, Lovas Rozi, Tenki Réka, Trill Beatrix, Bányai Kelemen Barna, Csányi Sándor, Ember Márk, Csuja Imre, Schmied Zoltán, valamint Gálffi László, Hevér Gábor, Trokán Péter, de feltűnik benne mások mellett Góg Anikó olimpiai bajnok triatlonos is.

Vera (Udvaros) a férjével (Csuja) közösen teljesít egy bakancslistát. Már csak egy kihívás marad hátra, amikor a férfi váratlanul meghal. Az asszony elhatározza, hogy az utolsó kívánságot is végrehajtja, és lányaival váltóban lefutja a maratont. Apró probléma (amellett, hogy a nő egy urnával a hóna alatt kívánja lefutni a távot), hogy fizikálisan és mentálisan egyikük sincs felkészülve a futásra.


Emma (Trill) a munkában és a magánéletben sem találja a helyét. Dorina (Tenki) a család helyett a karrierre koncentrál. Kata (Lovas) pedig két gyerekét nevelve csak arra vágyik, hogy párja, Ákos (Bányai Kelemen) hosszú évek után végre megkérje a kezét. Az anya és lányai lehetetlennek tűnő vállalkozása a rokonokat és barátokat is váratlanul éri – Vera azonban nagyon eltökélt.

A november 28-án érkező Futni mentem rendezője Herendi Gábor, akinek eddigi hét filmje az elmúlt két évtizedben közel 2 és félmillió nézőt vonzott a mozikba, amivel ő talán a legsikeresebb magyar rendező.

Az alkotás további szenzációja, hogy Csányi Sándor tizenegy év szünet után látható benne ismét a mozivásznon.


(via Vertigo Média)

 

Korábban a témában

Herendi Gábor romantikus vígjátékot forgat Udvaros Dorottyával a főszerepben

Herendi Gábor május elején fejezi be a Futni mentem című független film forgatását.

Tovább