Három szupersztár, akibe Russell Crowe beleszállt

És állítólag minden előzmény nélkül.

Egy időben Russell Crowe Hollywood legnagyobb nevei közé tartozott, hála az olyan filmeknek, mint az Egy csodálatos elme és a Gladiátor, mára azonban messze került az A-kategóriától. Utolsó emlékezetes szerepe a 2016-os Rendes fickókban volt, és az amúgy csalódást keltő Thor: Szerelem és mennydörgésből is kitűnt, de a nagy visszatérésre egyelőre várni kell.

Ma már valószínűleg nem gondolja azt, hogy bármit megengedhet magának, de a sikerei csúcsán ez még máshogy volt – legalábbis George Clooney Esquire-nek adott interjújából ez derül ki.

A színész felidézte azt az esetet még 2005-ből, amikor Crowe úgy döntött, hogy nekimegy Hollywood három legnagyobb sztárjának – Clooney mellett Harrison Fordnak és Robert De Nirónak.

Crowe egy interjújában úgy fogalmazott, hogy „George Clooney, Harrison Ford és Robert De Niro eladták magukat”, mire Clooney egy nyilatkozatban reagált:

Valószínűleg igaza van. És örülök, hogy elmondta, mert Bob, Harrison és én is azon gondolkodtunk, hogy zenekart alapítunk, szintén abból a célból, hogy visszaéljünk a hírnevünkkel.”
Forrás: Intercom

 

Clooney szerint Russell nem fogadta jól a szarkazmusát, feldühödött, mondván:

Ki a f*sznak képzeli magát ez a csávó? Ő csak egy Frank Sinatra-utánzat.”

Clooney válaszul küldött neki egy üzenetet, amiben elmagyarázta neki, hogy egyedül csak a People magazin tud profitálni abból, ha két híres ember összeveszik.

Crowe később próbált bocsánatot kérni, Clooney legalábbis így értelmezte azt a gesztust, hogy ausztrál kollégája elküldte neki a saját zenés CD-jét és néhány versét, azzal a megjegyzéssel, hogy az újságcikkekben rosszul idézték. Clooney-t különösebben nem hatotta meg a dolog, úgyhogy valószínűleg azóta se számítanak a legnagyobb cimboráknak.

Crowe idén a Thor-film mellett a Zac Efron-féle Minden idők legelképesztőbb sörfuvarja című filmben is feltűnt, emellett pedig egy tech-milliárdost alakított a Poker Face című új thrillerben.

via: Esquire