Hihetetlen, de nem Matthew McConaughey töltötte a legtöbb időt félmeztelenül a vásznon

Sőt: még a második helyezést sem sikerült elcsípnie a rangsorban, ami Holywood legtöbbet pucérkodó sztárjait listázza.

Annak ellenére, hogy a Bolondok aranyától kezdve a Magic Mike-on át (nyilván) a legfrissebb Túltolváig a színész szinte minden filmjében ledobja a pólóját, két másik sztár is elhúzott előtte, ami a nagyvásznon félmeztelenül töltött másodpercek számát illeti.

A Bingo Sites felmérése alapján ugyanis Daniel Craig az, aki a legtöbbet félmeztelenkedik (eddigi filmjeiben összesen 1278 másodpercet, azaz 21 percet), utána pedig Sylvester Stallone lett az ezüstérmes, 1117 másodperccel (mondjuk neki a Rocky filmek miatt könnyű dolga volt). McConaughey-nek a maga kis 1026 másodpercével szégyenszemre csak a dobogó harmadik foka jutott.

Matthew McConaughey a Magic Mike-ban. Forrás: Big Bang Media

 

A további helyezettek sorrendben Jake Gyllenhaal (4., 913 mp), Michael Fassbender (5., 853 mp), Christian Bale (6., 833 mp), Charlie Hunnam (7., 799 mp), Colin Farrell (8., 730 mp), Leonardo DiCaprio (9., 724 mp) és Zac Efron (10., 694 mp).

A honlap a női meztelenséget is vizsgálta, és arra jutottak, hogy Eva Greennek volt eddig a legtöbb meztelen jelenete (1730 másodpercnyi). Őt Helen Mirren és Angelina Jolie követi (1496, illetve 1459 másodperccel). De van arra vonatkozó felmérés is, hogy melyik színésznőnek volt a legtöbb (pontosabban leghosszabb) fehérneműs jelenete, és arra is, ki mutatta meg a legtöbbször a fenekét. Katt ide a részletekért, nagyon tanulságos!


(via Uproxx)