Hírességek fura vállalkozásai

George Clooney és Danny DeVito piát forgalmaz, Kim Kardashian korábban beszállt a nyilvánosvécé bizniszbe.

Kim Kardashian

Mind tudjuk, Kim Kardashian foglalkozása Kim Kardashian, de azt talán kevesen, hogy mielőtt Kim Kardashian lett volna, beszállt a nyilvánosvécé bizniszbe. Örömmel beszélt erről, és tényleg fontosnak tartotta, hogy New Yorkban a Times Square közelében legyenek tiszta, használható vécék. Szívesen pózolt a cég kabaláival is, a medvékkel.

 

Danny DeVito és George Clooney

2006-ban a The View című talkshow vendégeként DeVito piásan sztorizgatott, mint kiderült azért, mert előző este George Clooney-val iszogatott, és sajnos nem sikerült kijózanodnia. És hogy mit ittak? DeVito saját forgalmazású limoncellóját, amit nem átallott közölni is a műsorban. Hát kell ennél jobb reklám? Egyébként Clooney is szeszben utazik: Cindy Crawford férjével, Rande Gerberrel saját tequilája van, a Casamigos, ami 2013-as piacra dobása után egy évvel már az ötödik legmenőbb, drága márka lett a piacon.

 

Bill Wyman

A Rolling Stone basszusgitárosa szenvedélyes régész, és kutatásait megkönnyítendő, szabadalmaztatott egy fémdetektort.

 

Whoopi Goldberg

Goldberg a legális marihuána bizniszben tevékenykedik: Maya Elisabeth-szel közös cége, a Whoopi & Maya nőknek gyárt marihuána tartalmú szépségápolási termékeket, illetve a menstruációval járó gyötrelmeket enyhítő  szereket.

 

Jaden Smith

Will Smith és Jada Pinkett-Smith fiáról általában azzal kapcsolatban olvasni, hogy megmondja a véleményét a chemtrailről, az üreges Földről és az ott lakó gyíkemberekről, vagy bármi olyasmiről, amiről a Hihetetlen Magazinban lehet olvasni. Az üzleti életbe is belekóstolt, mert piacra dobta a Just Water nevezetű vizet, amit nevezhetünk mondjuk... biovíznek? Tiszta víznek? 

 

Gwyneth Paltrow 

Korábban itt írtunk Paltrow elmebeteg, olykor egyenesen életveszélyes termékeket és szolgáltatásokat is nyújtó cégéről, a Goopról.  A színésznő lakberendezési tárgyak, konyhai eszközök, ruhák és egyéb kiegészítők mellett többek között kínál a háziasszonyoknak a tökéletes szexuális élethez nélkülözhetetlen, Olga nevű 24 karátos aranydildót (3500 dollár, azaz cirka egymillió forint), gyereknyugtató és energiavámpír-távoltartó permetet, biotampont, Porn for Women címmel fotóalbumot, amiben gyakran félmeztelen férfiak takarítanak (mondjuk ez tényleg vicces), 40 dolláros szikszalagot szadomazo tevékenységhez, tampon helyett használható (és javallott!!) műanyag tölcsért, vibrátoros aranynyakláncot.

(Forrás: BBC, Time)