Hugh Jackman is koronavírusos lett

De szerencsére enyhék a tünetei – pár napot pihen, aztán megy is vissza a Broadwayre, ahol főszerepet játszik egy musicalben.

Óriási siker övezi Meredith Wilson A muzsikus (The Music Man) című klasszikus musicaljének Broadway-felújítását, ám a Covid sajnos nem kíméli a produkció résztvevőit sem. New Yorkban rekordot döntött a regisztrált fertőzöttek száma, így január 1-jéig lemondták az összes előadást.

A főszerepet játszó Hugh Jackmannek is pozitív lett a tesztje,

így január 6-ig egészen biztosan nem tud visszatérni a színpadra – szereplőtársa, Sutton Foster már eddig is több előadást kénytelen volt kihagyni, miután covidos lett, ő azonban hamarabb, már január 2-án újra felléphet.

Jackman a Twitteren adott hírt az állapotáról: rövidke videóban beszélt arról, hogy szerencsére nála csak enyhébb formában jelentkeztek a tünetek.

„Olyan, mint egy megfázás (kapar a torkom, és kicsit folyik az orrom), de jól vagyok. És mindent megteszek, hogy mielőbb meggyógyuljak, és amint meggyógyulok, visszatérek a színpadra, és River City felé veszem az irányt.”

(„A River City”-vel A muzsikusra utalt, ott játszódik ugyanis a darab.) Üzenetét így fejezte be:

„Kérlek titeket, legyetek óvatosak, legyetek egészségesek, legyetek kedvesek!”

A produkció stábja szintén a Twitteren közölte, hogy a törölt előadásokra szóló jegyeket a vásárlás helyén visszatérítik vagy kicserélik. Egyébként nem ez volt az első Broadway-darab, aminek le kellett mondani az előadásait: az Aladdin, a Mrs. Doubtfire, a Hamilton és Az oroszlánkirály is hasonlóan járt. Ezek ráadásul még a szerencsésebb produkciók: az Ain't Too Proud, a Jagged Little Pill és a Waitress című musicaleket a megbetegedések és a Covid miatti csökkenő jegyvásárlás miatt idő előtt le kellett venni a műsorról. 

(Forrás: Variety)

Címlapkép: Tracey Nearmy / Getty Images

 

A SZESSÖN különleges kiadásában ezúttal akasztjuk a hóhért: nem más püföli a dobot, mint a PORT.hu új videósorozatának munkatársa, a zenei és bulvár tévéműsorokat karcos hangon ekéző blogger, Péter Dávid!