Hugh Jackman minden ruhát ledobott magáról egy reklám kedvéért

Csak a bakancsot hagyta magán. A hirdetés pedig nemcsak pikáns, de hihetetlenül vicces is, szóval katt ide, ha nevetni akarsz!

Az R.M. Williams márkájú lábbeli másfél perces reklámfilmjének az a sztorija, hogy a brit cég vezetője keservesen megbánja, hogy Jackmant kérte fel a termék népszerűsítésére, mivel a sztár szó szerint vette a szlogent, miszerint az R.M. Williams bakancs olyan kényelmes, hogy csak azt hordja.

A két fél között lezajló beszélgetést megörökítő klipecske pedig a meztelenségen kívül is meg van fejelve számos vizuális geggel – például számtalanszor adódik olyan helyzet, hogy véletlenül valami mindig kitakarja a színész legnemesebb szervét.

 

 

A kisfilm slusszpoénja pedig a kényelmes fotellel egyszerűen zseniális. Jackman egyébként a

„Mit mondhatnék? Azok a bakancsok tényleg kényelmesek”

kísérőszöveggel osztotta meg a Twitter oldalán a reklámot.

A sztár legutóbb egy jóval kevesebb pucérságot, de szintén jelentős mennyiségű humort felvonultató kávéreklámban szerepelt. De a meztelensége sem most először kap hangsúlyt – hiszen ahogy arról nemrégiben mi is beszámoltunk, a családbarát streamelős szolgáltató, a Disney+ benne hagyta az oldalára felkerült X-Men – Az eljövendő múlt napjaiban Jackman megvillantott fenekét (Daryl Hannah-nak a Csobbanásban megjelenő hátsójától eltérően, amit roppant béna megoldással takartak ki).


(via Uproxx)