Hugh Jackman újra eljátssza Farkast

A nagy visszatérésre a Deadpool 3-ban kerül sor, így az örömhírt nem más jelentette be egy igen vicces videóban, mint Ryan Reynolds.

A mocskos szájú szuperhős kalandjainak harmadik felvonása 2024. szeptember 6-án érkezik az amerikai mozikba, amely információt nem egy hagyományos teaserben hozták nyilvánosságra, hanem a címszerepet alakító Ryan Reynolds rakott ki egy vicces videót róla közösségi médiás felületeire.


A kisfilmben azt láthatjuk, hogy a sztár elmeséli, milyen sok kreatív energiát fektetett a folytatás kiötlésébe, milyen sokat agyalt az új ötleteken – de sajnos nincs a fejében semmi. Ekkor a háttérben átvonul mögötte Hugh Jackman, és mikor Reynolds megkérdezi tőle, lenne-e kedve szerepelni a Deadpool 3-ban, azt válaszolja, persze.

Hugh Jackman Farkasként a 2013-as Farkasban. Forrás: InterCom


A hír természetesen hatalmasat szólt internetszerte, mivel Jackman elvileg már visszavonult a szereptől, méghozzá a lírai szépségű Logan – Farkas című 2017-es alkotásban, amelyben SPOILER! a karakter meg is hal. És a filmet rendező James Mangold is azonnal reagált Jackman/Farkas visszatérésére: minden kommentár nélkül csak egy olyan .gif-et tett ki a Twitter-oldalára, ami a figura halálát ábrázolja.


A rajongók persze azonnal nekiestek az alkotónak, mondván, nem sajátíthatja ki magának a karaktert, aki amúgy is egy mutáns, szóval minden bizonnyal bármikor feltámadhat. Pár órával később Mangold mindenkit megnyugtatott, hogy egyáltalán nem sértődöttségből, csupán poénból osztotta meg a szóban forgó .gif-et, és valójában alig várja, hogy lássa, mit főzött ki Reynolds és Jackman a Deadpool 3-ban.



(via Deadline)