Időutazós pszichothrillerben A vezércsel sztárja

Anya Taylor-Joyt hamarosan az Edgar Wright (Nyomd, Bébi, nyomd!) által rendezett Utolsó éjszaka a Sohóban című alkotásban láthatjuk. Addig is nézd meg a feliratos előzetest!

Október 21-én mutatják be a magyar mozik az izgalmasnak és nyomasztónak ígérkező filmet, ami egy fiatal lányról szól (Thomasin McKenzie – Ne hagyj nyomot!, Elveszett lányok, Jojo nyuszi), akinek a divattervezés a szenvedélye.

Eloise rejtélyes módon képes belépni a hatvanas évekbe, ahol találkozik bálványával, egy káprázatos feltörekvő énekessel, Sandyvel (őt játssza Taylor-Joy). Illetve a találkozás nem is a legpontosabb kifejezés, mert ahogy az a most nyilvánosságra hozott előzetesből is kiderül, valamiféleképpen eggyé válnak.


Eloisre pedig ezenkívül is számos nyugtalanító dolog vár az 1960-as évek Londonjában. Az említett színésznőkön kívül mindehhez olyan színészek asszisztálnak, mint Matt Smith (Womb – Méh, A korona), a múlt szeptemberben elhunyt Trónok harca-sztár, Diana Rigg (akinek ez volt az utolsó filmje), a Harry Potter-filmek Weasley ikreiként ismert James és Oliver Phelps, az angol új hullám, azaz a free cinema egykori csillaga, Rita Tushingham és Terence Stamp.

A film rendezőjét, Edgar Wrightot elsősorban a Cornetto-trilógia direktoraként ismerhetjük (Haláli hullák hajnala, Vaskabátok, Világvége), de ő rendezte a Scott Pilgrim a világ ellent, legutóbb pedig a Nyomd, Bébi, nyomd! című rendhagyó bankrablós akciófilmet is. Az angol alkotónak minden bizonnyal ez lesz az eddigi legsötétebb hangulatú munkája.