Így akcióznak Petőfiék a Most vagy soha! látványos előzetesében

A rekordbüdzséből készülő film március 14-én kerül mozikba.

Forrás: NFI / Fórum Hungary

 

Majdnem pontosan egy éve érkezett meg az első teaser a 4,7 milliárdos büdzséből készült Petőfi-filmhez, most pedig a teljes előzetest is megnézhetjük.

A Rákay Philip, Szente Vajk és Kis-Szabó Márk által írt, Lóth Balázs (Pesti balhé) által rendezett Most vagy soha! 2024. március 14-én kerül mozikba, és a trailer alapján látványosnak és akcióorientáltnak ígérkezik.

A főbb szerepekben nagyrészt a húszas éveikben járó, „mozgóképszűz” szereplőket láthatunk majd: Petőfit Berettyán Nándor, Szendrey Júliát Mosolygó Sára (őt már láthattuk az Együtt kezdtük című filmben), Jókai Mórt Koltai-Nagy Balázs alakítja. Az ismertebb arcok között pedig olyan neveket találunk, mint Jászberényi Gábor (A martfűi rém, Az unoka) vagy az a Horváth Lajos Ottó (Üvegtigris-filmek), aki nemrég maradandó egészségkárosodást szenvedett, miután lezuhant a Nemzeti Színház Rómeó és Júlia-előadása közben.

Forrás: NFI / Fórum Hungary

 

Még tavaly augusztusban a Port is kilátogatott a nagyszabású kalandfilm forgatására, beszámolónk itt olvasható:

Még a kaja is korabeli a Pilvax kávéházban a március 15-ről szóló gigafilmben

Most vagy soha! címmel készül az 1848-as pest-budai forradalom egy napját feldolgozó, rekordköltségvetésű magyar produkció. A Fóton felhúzott díszletvárosban jártunk.

Forgatási riport sok fotóval