Így még sosem láttad a Deadpool sztárját!

Furcsa fellépést vállalt Ryan Reynolds: unikornisjelmezbe bújt egy dél-koreai tévéshow kedvéért, ahol dalra is fakadt – és gyönyörű az énekhangja.

A népszerű színész az elmúlt hétvégén a Deadpool 2 promóciós turnéja miatt Dél-Koreában járt, ahol ő lett a meglepetésvendége egy zenei vetélkedőnek, ami leginkább a The Voice-hoz hasonlít, azzal a különbséggel, hogy itt a zsűritagok azért nem látják a versenyzők arcát, mert azt maszk takarja.

A stílszerűen King of Mask Singer névre hallgató műsorban egyszer csak megjelent egy unikornisálarcba és köpenybe öltözött figura, aki az Annie című musical híres dalát, a Tomorrow-t adta elő.

A zsűrit és a közönséget már a köpenyes unikornis gyönyörű énekhangja lenyűgözte, de amikor kiderült, hogy a maszk Ryan Reynoldsot rejti, mindenki megvadult. A műsorban elhangzottak alapján a fellépés apropója az lehetett (azon kívül persze, hogy a sztár csapjon egy kis hírverést új filmjének), hogy a színész sosem riadt vissza a vásznon a nagy átváltozást igénylő feladatoktól (lásd az eltorzult arcú, maszkos Deadpoolt), így ide is eljött egy kicsit átalakulni.

Nem mintha a Deadpool 2. rászorulna az extra hírverésre, hiszen minden jel szerint ugyanolyan népszerű lesz, mint a két évvel ezelőtt bemutatott első rész. A felvételt ugyanakkor nemcsak azért érdemes megnézni, hogy lássuk, miként csinál hülyét magából Reynolds, hanem azért is, mert jól illusztrálja a különbséget az európai/amerikai és az ázsiai kultúra között.


(via NME)