Így néz ki a csecsemőagyú Emma Stone – Teaser!

Itt vannak az első képsorok Yorgos Lanthimos Budapesten forgatott agymenéséből.

Forrás: Searchlight Pictures

 

Kijött az első teaser Yorgos Lanthimos Budapesten forgatott filmjéhez, a Poor Thingshez, amelyben olyan színészek szerepelnek, mint Emma Stone, Willem Dafoe, Mark Ruffalo, Jerrod Carmichael és Ramy Youssef.

A produkció egy sajátos Frankenstein-parafrázis, amely Alasdair Gray 1992-ben megjelent Poor Things című regényén alapul. A sztori szerint egy briliáns tudós (Dafoe) visszahoz az életbe egy fiatal erotomániás nőt (Stone), de egy csecsemő agyát helyezi a testébe. A férfi a tökéletes társat keresi, ám a dolgokat kissé megzavarja, hogy egy másik tudós féltékeny szerelemre gyullad a kreatúra iránt – aki ráadásul hamarosan öntudatra ébred. A forgatókönyvet az a Tony McNamara írta, aki Lanthimosszal A kedvencen is dolgozott már együtt, de ő jegyzi az Emma Stone-féle Szörnyella scriptjét is.

Lenyűgözőnek találom az életet"

- mondja Bella, Stone karaktere a teaserben, ami alapján ez lesz Lanthimos eddigi karrierjének legszínesebb és legbizarabb filmje, már ami a vizualitást illeti. Látható még a kedvcsinálóban a Mark Ruffalo által alakított Duncan Wedderburn is, egy dörzsölt és züllött ügyvéd, illetve Dafoe, akinek olyan az arca, mintha Frankenstein-módra varrták volna össze.

A film amerikai premierje 2023. szeptember 8-án lesz.

via: THR