Így nézne ki Keanu Reeves szuperhősként

A Végjátékot rendező Russo testvérek is szívesen látnák a színészt a Marvel Batmanjének, Moon Knightnak szerepében.

A John Wick-filmeknek köszönhetően Keanu Reeves népszerűbb, mint valaha, ugyanakkor egyszerűen annyira jó fej fickó, hogy az egész világ odavan érte. És a hétköznapi szuperhőst sokan szeretnék látni a vásznon is, nevezetesen a Marvel karakterei között.

Kevin Feige már jó ideje szeretné, ha Reeves csatlakozna az MCU hőseihez: a Marvel kapitány Yon-Roggjának szerepét ajánlotta neki, amit végül Jude Law vállat el, és úgy hírlett, hogy végre felbukkan a filmfolyam következő, negyedik fázisának egyik darabjában, a The Eternalsban. Ugyan ebből sem lesz semmi, de az Amerika kapitány második és harmadik részét, illetve a Végtelen háborút és a Végjátékot dirigáló Russo testvérek megjegyezték, hogy a színész kiváló Moon Knight lenne. Ez azért is érdekes, mert a két Amerika kapitányban már elejtettek egy-egy apró utalás Egyiptomra, ahogy a Végjátékban az atlantiszi Namor tevékenységét pedzegették.

Moon Knight, azaz a Holdlovag olyasmi köpenyes, zord, háztetőkön gunnyasztó figura, mint Batman. Marc Spector, az egykori tengerészgyalogosnak Khonszu, az egyiptomi holdisten új életet  ad, és a férfi bosszúállóként szolgálja őt. Gyilkosok, utcai bandák és más gonosztevők ellen harcol, és a misztikus eredet ellenére is jóval földhözragadtabb, brutálisabb és komorabb fickó, mint az MCU eddig megismert alakjai.

Reevesnek elég jól megy a bosszúállás – lásd John Wick –, így a rajongók örömmel fogadnák, ha az öltöny-nyakkendőt és a kutyát köpenyre cserélné. A fanartokban és elképzelt crossoverekben utazó bosslogic elképzelte, hogyan festene a színész új öltözékében, maszkban és anélkül.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Quick Moon Knight rework #KeanuReaves @therussobrothers

Bosslogic (@bosslogic) által megosztott bejegyzés,

(Forrás: Screen Rant)