Ilyen, amikor A nyolcadik utas: a Halál találkozik az Eufóriával

Kijött a Colin Farrell főszereplésével készült Voyagers első előzetese – a filmnek akár az is lehetne a szlogenje, hogy „Az űrben senki sem hallja… ahogy bulizol.”

A Tye Sheridan (Mud, Joe, Ready Player One, X-Men: Apokalipszis), Lily-Rose Depp (Jógamánia, V. Henrik – civilben pedig Johnny Depp lánya), a Trónok harca Bran Starkjaként ismert Isaac Hempstead Wright és a már említett Farrell részvételével forgatott sci-fi/thriller egy csapat fiatal asztronautáról szól, akik frissen kiképezve megfáradt mentoruk vezetésével egy titokzatos misszióra indulnak.

A nemrégiben nyilvánosságra hozott teaser alapján a Voyagers

semmiben sem lesz olyan, mint egy átlagos sci-fi – és a sok neonfény, technozene és „sz*rok rája”- életérzés miatt valószínűleg szándékosan megidézi az Eurófia című sorozatot is.

Amikor pedig az előzetesben elhangzik, hogy az ifjú űrutasokat akaratuk ellenére bedrogozták, még erőseb lesz a párhuzam. Pláne, amikor ennek hatására vadonatúj dolgokat fedeznek fel saját magukkal és egymással kapcsolatban. És indulhat is a tánc, az ellenségeskedés és a szex!


A mintegy harminc főből álló csapat küldetése a hivatalos leírás szerint, hogy lakhatóvá tegyenek egy távoli bolygót, és hozzanak létre rajta egy kolóniát. De amikor kiderül a misszió valódi célja, csakhamar

elszabadulnak az indulatok és a primitív ösztönök.

Ezzel pedig az élet az űrhajón olyan káoszba süllyed, amit a félelem, a bujaság és a csillapíthatatlan hatalomvágy dominál. Mindezt persze úgy kell összerakosgatnunk a videóból és a sztorileírásból, mivel a teaser valóban teaserként működik, szóval sok mindent hagy még homályban.

A filmet eredetileg tavaly novemberben mutatták volna be, most áprilisi mozis premiert tervez az Egyesült Államokban a Lionsgate. Habár a műnek van magyar forgalmazója, magyarországi premierről egyelőre értelemszerűen nincs hír. A Voyagerst egyébként az a Neil Burger írta és rendezte, akit A mágus című A tökéletes trükk-ikertesó, a Csúcshatás című pörgős akcióthriller és A beavatott című young adult mozi alkotójaként ismerhetünk.


(via Collider)