Instagramon reagált a Queen-film kirúgott rendezője a Golden Globe-győzelemre

Bryan Singert a Bohém rapszódia forgatása kellős közepén tették ki a projektből szakmaiatlan hozzáállása miatt.

A Bohém rapszódia a legjobb dráma lett, Rami Malek pedig a legjobb főszereplő díját vihette haza a Golden Globe-on tegnap éjszaka, és ezt Bryan Singer sem hagyhatta szó nélkül: bár nevét meg sem említették a köszönő beszédekben és az egész díjkiosztón, ő azért Instagramon reagált a Golden Globe-ra, és egy kulisszák mögött készült fotót posztolt saját magáról, ahogy épp a rendezői székben ül, a Bohém rapszódia forgatásán, miközben Malek az I Want to Break Free című számhoz készült videoklipet játssza újra.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

What an honor. Thank you #HollywoodForeignPress

Bryan Singer (@bryanjaysinger) által megosztott bejegyzés,

„Micsoda megtiszteltetés. Köszönöm.” írta a kép alá, valamint betaggelte a Hollywood Foreign Press Associationt, a Hollywoodban dolgozó külföldi újságírók szervezetét, akik a Golden Globe díjakról döntenek.

Bryan Singert éppen akkor vádolták meg újra szexuális zaklatással, amikor forgatta a Bohém rapszódiát, de nem csak emiatt váltak meg tőle: késett, vagy nem jelent meg a forgatásokon, vagy szó nélkül eltűnt. Singer egyébként apja betegségével is magyarázta a hektikus részvételt a forgatásokon, de ez sem hatotta meg a filmstúdiót. Helyét aztán Dexter Fletcher vette át, és ő fejezte be a filmet.

via Independent