Iszonyú vicces horrorfilm készült a szegény ember Margot Robbie-jával

A Ready or Not című trancsírvígjátékban Andie MacDowell is főszerepet kapott. Itt az eszelős előzetes!

Ahhoz képest, hogy a 20th Century Fox kistestvére, a Fox Searchlight stúdió is átkerült a Disney tulajdonába, idén nyáron egy nagyon véres (épp ezért nagyon vicces!) horrorfilm is látható lesz tőlük a mozikban.

A Ready or Not pont úgy indul, mint egy romkom: a jó házból való, arisztokratikus megjelenésű fiú elviszi a csinos feleségét egy bemutatkozó vacsorára az ókonzervatív rokonsághoz, egy ősi családi kúriába, ami már eleve sok-sok kalamajkához és vicces félreértéshez vezet. A kissé bogaras Le Domas családról hamar kiderül az is, hogy imádják a játékokat, kiváltképp a bújócskát – csakhogy náluk a hunyónak nyílpuskája és flintája van, és egyáltalán nincs kőbe vésve, hogy a játék végére mindenki életben fog maradni! Íme az eszelősen vicces előzetes:

A Ready or Not ausztrál főszereplőjét, Samara Weavinget már most úgy emlegetik sokan, mint „az új Margot Robbie”, akire szép karrier várhat Hollywoodban. Mondjuk úgy könnyű, ha valakinek A Gyűrűk Ura és a Mártix sztárja, Hugo Weaving a nagybátyja... A film másik érdekessége, hogy a mostanra kissé eltűnt Andie MacDowell is szerepel benne. Amerikai premier: augusztus 23. (via Uproxx)