Iszonyúan cool lett az új Dwayne Johnson-film plakátja

A Rampage-ben egy albínó King Kong, egy gigavérfarkas és Godzilla klónja verik szét a várost!

Dwayne Johnson a saját Twitter-oldalán lebbentette le a fátylat legújabb akciófilmje, az április 12-én nálunk is mozikba kerülő Rampage - Tombolás plakátjait.

A film a Rampage nevű, kultikus 1986-os játéktermi videojátékot dolgozza fel: ebben a King Kong-szerű George-dzsal, a Godzilla-klón Lizzie-vel és egy Ralph nevű, óriás farkasemberrel kell szétverni a toronyházakat és lezúzni a ránk támadó katonai helikoptereket.

A filmben a sztori kicsit más lesz. Rock ezúttal egy orvvadászok ellen harcoló tudóst alakít, akinek a legjobb barátja egy George nevű, albínó óriásgorilla. George-on azonban gonosz tudósok hajtanak végre gonosz kísérleteket, és olyan szérumokat adnak be nekik, amitől megnő az ereje, a gyorsasága, a mérete és az agressziója, és el akarja pusztítani a világot. Egyedül Dwayne Johnson segíthet, mert ő igazából nem megölni akarja a gigantikus vadállatot, hanem megmenteni a szérum kártékony hatásától, és hogy ne fertőzzön tovább az állatokból gyilkos szörnyet kreáló vírus. (via Movieweb)