Itt az első felvétel a fiatal Tony Sopranóról

A legendás maffiózó fiatalkori énjét James Gandolfini fia alakítja.

Január második felében a Netflix egy sztárokkal telezsúfolt megatrailerrel jött ki, amelyben szinte az összes saját gyártású filmjéből felvillantott egy-egy képsort. 

A jelek szerint az HBO Max sem akar lemaradni a konkurencia mögött, mert tegnap bemutattak ők is egy kedvcsinálót a 2021-es produkcióikhoz. A Warner Bros.-hoz tartozó streamingplatform persze előnyben van, mert ők az eredetileg moziba szánt, nagy költségvetésű filmeket a mozis premierrel egy időben tudják bemutatni. (A stúdió döntése nagy vihart kavart, többek közt Christopher Nolan is tiltakozott ellene.)

Az előzetesben vannak olyan képsorok is, amiket már láthattunk, pl. a sivatagban drámaian feszítő Timothée Chalamet-t a Dűnéből vagy az egymásnak feszülő Godzillát és King Kongot, újdonság viszont az almát rágcsáló Margot Robbie az Öngyilkos osztagból vagy Patrick Wilson és Vera Farmiga démonirtó duója a Démonok között 3-ból.

És láthatjuk egy pillanatra a néhai James Gandolfini fiát is, aki apja egykori legendás karakterét, a Maffiózók sorozat Tony Sopranóját alakítja fiatalon a The Many Saints of Newark című előzményfilmben. A villanásnyi jelenetben az ifjú Anthonyt valaki megszólítja az utcán, mire a maffiózócsemete nekiugrik az illetőnek.

A Maffiózók kreátora, David Chase által írt film eredetileg március 11-én került volna a moziba, de a járvány miatt 2021 szeptemberére csúsztatták el.