Itt az első videó a Wonder Woman 1984 forgatásáról

Gal Gadot ellenfele nem vacakol holmi dublőrrel, őt magát rángatják kötélen!

Nem sokkal azután, hogy megjelent egy olyan fotó a Wondar Woman 2-ből, amin az új főellenfél, a gepárddá is átváltozni képes Barbara Minerva álldogál egy múzeumban, itt egy forgatási videó is! Ezen a gepárdasszony, Cheetah megformálója Kristen Wiig függ kötélen, alighanem valami akciójelenetben, amiben majd látványosan nagyot kell ugrania (például egy ház tetejére).

Szerintem elég nagy szó, hogy a dróton rángatást maga a 44 éves színésznő vállalta be, és nem a dublőre – annak idején ugyanis ott voltam a Ferenciek terén, amikor az Underworld forgott, és egész nap azt vették fel, ahogy Kate Beckinsale helyett először egy kitömött zsákot(!!!), aztán a színésznő dublőrét rángatják fel-le a Klotild palotából leugrós, pár másodperces jelenethez.

A Wonder Woman 1984 címmel mozikba kerólő második részben, ahogy azt a cím is sugallja, Csodanő a neonfényes-szintipopos '80-as években fog harcolni a gonosz ellen. Nemrég bejárta a filmes szaksajtót egy izgalmas képkocka is: ezen Gal Gadot egy rakás tévé előtt áll, és az egyik képernyőn épp a Dallas Jockey Ewingja vigyorog! Remáljük, a 2019. november 1-jén mozikba kerülő film is olyan hangulatos lesz, mint az eddig megjelent forgatási képek és videók. (via Geektyrant)