Itt az új Star Wars-film igazi trailere is, százszor jobb, mint reméltük!

Vonatrablás, vadnyugati párbaj és csápos űrszörny sosem klappolt még annyira együtt, mint itt.

A vasárnapi Super Bowl szünetében még csak egy kis kedvcsinálót kaptunk az idén tavasszal mozikba kerülő szóló Han Solo-mozifilmhez, most végre itt a másfél perces, „rendes” előzetes is!

Ebből a szpotból már sztori is nagyjából körvonalazódni látszik. Egy Tobias Beckett nevű, vadnyugati pisztolyhősöket idéző űrkalandor (Woody Harrelson) egy utolsó(?) nagy balhéhoz össze akarja trombitálni minden idők legütőképesebb rablóbandáját. Beveszi a buliba maga mellé a vakmerő pilótát, Han Solót (Alden Ehrenreich), a galaktikus közös helyett csak az erő nyelvén beszélő, izomhegy Csubakkát, az alvilági szerencselovagot, Lando Calrissiant (Donald Glover) és egy csinos nőt (Emilia Clarke), aki szemlátomást nem esik kétségbe, akkor sem, ha robogós üldözésről van szó, vagy épp hercegnői pompában kell megjelennie valahol egy curling-fejű robottal az oldalán.

A Solónak nagyon jól áll, hogy nemcsak visszahozták a piszkos, lepattant Star Wars-űrhajók világát, de megfejelték egy jó kis szamurájfilmekből, heist movie-kból, délben párbajozós westernekből, James Bond-os kaszinójelenetekből és csápos Cthulhu-szörnyekből összegyúrt geek kavalkáddal. Csubakka egyenesen olyan ezekkel a keresztbe rakott töltényövekkel, mint egy mexikói forradalmár! Alig várjuk a május 24-i magyar premiert, és hogy képkockánként elemezhessük ki az előzetest!