Itt az utolsó előzetes az „új” Bond-filmhez

Közel két év csúszás után végre befut a 007-es a mozikba.

Kijött az utolsó előzetes is az új Bond-filmhez, így talán már ki lehet jelenteni, hogy a stúdió nem halasztja el újra a premiert. Az eredeti bemutató még 2019 novemberében lett volna, onnan 2020. április 2-ára, majd október 8-ra tolták el, de szeptember 30-án végre megnézhetjük Daniel Craig utolsó bevetését.

A történet szerint őfelsége titkosügynöke otthagyta a szolgálatot és élvezi az életet Jamaicán, nyugalmának azonban vége szakad, amikor felbukkan régi barátja, a CIA-s Felix Leiter, és a segítségét kéri. A cél egy elrabolt tudós megmentése, ám a küldetés a vártnál sokkal kockázatosabbnak bizonyul, s a 007-es egy új, veszélyes technológia birtokában lévő, titokzatos gonosztevő nyomába ered.

A rendező Cary Joji Fukunaga, aki Neal Purvis, Robert Wade és Phoebe Waller-Bridge társaságában a forgatókönyvbe is bedolgozott. Számos színész visszatér az előző filmekből: Léa Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Rory Kinnear és Ralph Fiennes, mellettük újoncként érkezik Rami Malek, Lashana Lynch, Ana de Armas, Dali Benssalah, Billy Magnussen és David Dencik.

Az új előzetesben a Seydoux által alakított Madeleine Swann és Rami Malek főgonosza kerül fókuszba, de láthatunk új akciójeleneteket is, köztük egy autós üldözést.

via: Independent