Jackie Chan nehezen vállalható akció-vígjátékkal rukkolt elő - ELŐZETES!

Az önmagát alakító Jackie Channek egy borzalmas CGI kölyökpandát kell megmentenie egy röhejes nemzetközi bűnbandától.

Jackie Chan irdatlan sokat dolgozik, de az elmúlt években kissé lelassult, ami érthető, hiszen már betöltötte a 70. életévét. A kínai szupersztár ennek megfelelően most egy kicsit lazább filmmel rukkolt elő: egy Panda Plan (Panda-terv) című akcióvígjátékkal, amiben egy kölyökpandát kell megvédenie a terroristáktól, akiknek a nemzeti kincsnek számító állatra fáj a foguk. A Hu Hu nevű kis állat természetesen nem igazi a filmben, CGI-t használtak, ami látszik is,

de nem tették meg azt a szívességet, hogy csak keveset mutatják:

a cukisághömpöly kissé émelyíti, pláne, amikor Hu Hu Jackie kezei között pukizik egyet.

Forrás: Well Go USA

 

Jackie ezúttal önmagát, Jackie Chant, a híres filmsztárt alakítja, a hivatalos szinopszis pedig így szól:

„Nem sokkal azután, hogy a legendás kung fu sztár, Jackie Chan felkérést kap, hogy fogadja örökbe a szeretett állatkerti pandát, Hu Hu-t, egy közel-keleti milliárdos kiveti a hálóját az ünnepelt medvére, és hatalmas fejpénzt ajánl elfogásáért. Jackie ügynöke és Hu Hu elhivatott gondozója segítségével veszi fel a harcot a gátlástalan bandával.”

Íme, az előzetes:

A filmet először Kínában mutatják be október 1-től, az amerikai mozikban október 18-án debütál. Jackie-nek nem idegenek a pandák, a Kung Fu Pandában és folytatásaiban ő a Majom eredeti hangja.

És itt a kínai verzió is, angol felirat nélkül: