Jamie Foxx már otthon lábadozik

Sőt, sportol is.

Nemrég a Port.hu is beszámolt arról, hogy egy ismeretlen “egészségügyi szövődmény” miatt Jamie Foxx színészt, a Django elszabadul főszereplőjét kórházban ápolják. Erről a lánya, Corinne egy azóta törölt posztjából értesült a közönség és a média. Az utóbbi rögtön fel is kapta a hírt, és megindultak a találgatások, hogy vajon miért is került kórházba a színész. Annyi akkor bizonyossá vált, hogy mindennek semmi köze az éppen forgó Back in Action című Netflix filmhez, melyben a színész mellett többek közt Cameron Diaz és Glenn Close is szerepel. 

Forrás: InterCom

 

Most újabb hírek érkeztek Jamie Foxx-ról, ismét a lányától: az 55 éves színész otthon van és már lábadozik. Mindezt azután érezte szükségszerűnek, hogy a Radar nevű online felület arról számolt be, hogy a “család a legjobbat reméli, de a legrosszabbra készül”. Corinne a hírre így reagált:

“Szomorú látni, ahogy megvadul a média. Apám már hetek óta hazajött a kórházból, és lábadozik. Sőt, tegnap még pickleballt is játszott! Köszönöm mindenkinek az imát és a támogatást!”

Jamie Foxx valószínűleg tényleg jobban van, mivel a pickleball egy teniszhez hasonló játék, tehát szükség van hozzá az erőnlétre.

Még több Jamie Foxx

10 dolog, amit nem tudtál a Django elszabadulról

Tarantino egyik legjobbja ismét lemegy a tévében. Az újranézés előtt, után vagy helyett csekkold az alábbi izgalmas infókat a kulisszák mögül!

Tovább

 

(via The Guardian, Independent, Uproxx)